Thursday, 19 March 2009

~Finally,blacky is coming~




Assalamualaikum dan salam sayang semua...


Alhamdulillah berkesempatan tuk update kali..bercerita dr office sy..hehe..sekadar mencuri sedikit masa tuk berkongsi cerita dgn semua...sy doakan kesihatan semua insyaALLAH..mg kita terus tabah melalui hari2 indah dlm meniti kehidupan yg sementara ini insyaALLAH...Moga kita menjadi insan yg sentiasa berfikir akan kelemahan diri dan berusaha membuktikan yg kita jua mampu...insyaALLAH..begitu jg dgn impian,jika kalian punya impian,berusahalah dan percayalah kita pasti mencapainya dgn usaha dan doa yg x putus kepada ALLAH...Wah mukaddimah yg panjang tp itu sekadar peringatan wat diri dan semua...


Dua hari lepas sy ke Gombak..selesaikan bbrapa bnda yg x stle..Alhamdulillah dpermudahkan...Semalam pg sy ke Public Bank,sign agreement,Alhamdulillah finally loan kete sy lulus...syukur yg teramat..agak2 terkejar2 semalam..sy hanya ambil half day cuti since sy dh cuti sehari on hari sebelumnya..Aduh pas sign agreement n stlekan bbrp bnda,abg halim hantar sy ke stesen komuter..nak blik shah alam..Smpai je bilik terus siap nk g ofis..sampai ofis nah,ada meeting kt HQ..terus sy mik report n updated info n bw file,call Cab then terus ke HQ..nasib,x terlmbat tuk meeting...


Mlmnya sy jmpa dgn bakal naqib br usrah sy..Abg Aminuddin..Alhmdulillah finally sy akan berusrah kembali..YAHOOO!!!!..x sbr nk mula..insyaALLAh mg ini akan mnjadi amalan berterusan dalam mencari hakikat sbnr kehidupan dan menilai kelemahan diri...ya ALLAh mg dipermudahkan jalan..

Ada cerita sikit pasal kete nie..heheh..pas je sign agreement sy dok terfikir color pe nak ambik..mama cakap ambik color silver tp sy suka hitam sbnrnya..hehehe.,,.time abg halim tnya sy ckp,silver la abg..mak suka silver...heheh..balik bilik smlm sy fikir lg..hehehe..hitam kegemaranku..heheh..sy call mama,cakap nak ambik color hitam..mama ckp ikut along la..mama x kisah..hehe..dh stle..Cam na nk g tau abg halim lak nie..coz smlm dh ckp nk hitam..hehehe..br ja nk msg abg halim,terus dpt call dr abg halim..abg halim ckp,dik color silver x de la..tp hitam ada...Alhamdulillah spontan keluar,abg nak ambik hitam.,.confirm..hhahaha..abg halim gelak..sy dh citer kt dia dl..saya suka hitam..hihihih...so finally dpt hitam jg..alhamdulillah syukur sgt2...Dan sy dh completekan my blacky things..hehehe...


hmm dlm gembira nk dptkan blacky viva,sy sedih sgt,..rindu kat my blacky Compaq lappy yg sy jual ari tu..hmmm..atas sbb tertentu sy terpksa jual..hmm..:( insyaALLAH sy akan usahakan tuk dptkan balik...


Hmm rasanya tu je la yg dpt sy kongsi untuk kali nie..byk yg tertinggal rasanya..insyaALLAH will update soon about my training,meeting...insyaALLAH..untuk semua jaga diri ya..jgn putus asa,jika kita gagal kali ni x semesti kita akan gagal esok kerana ALLAH tahu pe yg terbaik wat kita..teruskan berusaha..insyaALLAH..doa byk2...


A long journey to Birmingham,United Kingdom 2009-2012


Salam Sayang

1 comment:

my name is KARL said...

yeah

dh ade kete ku,,

kerapla die bjalan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...