Monday, 6 April 2009

~Kita Seorang Hamba~

19 tahun yang lalu..nilah sy..hehehe
Assalamualaikum dan Salam Sayang semua...


Alhamdulillah,rasa syukur yg amat sy panjatkan...Hari ni sy kembali diberi peluang berkongsi sedikit cerita disini....Pe kabar kalian???Sy doakan semuanya baik2 insyaALLAH...hmm sepanjang minggu lepas dan minggu ini agak busy siket..byk urusan yg harus sy stlekan..dan sepanjang langkah itu sy bertemu dgn pelbagai ragam manusia yg membuatkan sy terfikir...Ohh inilah istimewanya makhluk ciptaan ALLAH yg bernama MANUSIA..masyaALLAH...


Ari nie masuk ari ke 4 my blacky viva ngan sy..seronok jg da blacky nie...hmm senang sket nak gerak...Alhamdulillah..syukur atas rezeki yg ALLAH bg..hmm Zariel dtg dua ari lepas..dia teman sy lik sini ms malam sy mik my blacky tu...semalam dia dh balik...sian lak kat dia..mcm2 dugaan yg dia tempuh tuk capai cita2 dia..buat zariel sy doakan dia sabar dan terus berdoa...ALLAH itu sgt MAHA ADIL..Kita hamba hanya mampu merancang tp ALLAH selalunya hadirkan perancangan yg paling baik..Dan sebagai hamba kita kena redha dgn ketetapan dr ALLAH...jika hari ni kita di hadirkan ribut,percayalah ALLAH pasti beri kita PELANGI yg indah...dan untuk zariel percayalah DREAM IS POSSIBLE..



Hmm rasanya cukuplah untuk kali nie..insyaALLAh nanti sy sambung cerita lagi k...



Salam Sayang

2 comments:

my name is KARL said...

dan bila Allah berikan PELANGI...

nikatilah setiap jalur cahayanya

setiap jaluran cahaya membawa maksud yg berbeda2

hehe (poyo sket)

Princess Mulan said...

wah! cutenya u masa kecik2 dulu!

btw, my viva, kaler biru, namanya kimoi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...