Thursday, 14 May 2009

~sesaat bercerita~

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua..

Alhamdulillah..sekian lama x update,hari ni dpt curi sedikit masa untuk mengisi cerita kt laman ini...rasa syukur yg amat..pe kabar semua?sy doakan semua sehat insyaAllah...hmm nak ceter apa erk..k lah citer yg simple2 je lah..sepanjang minggu ini sy agak bz siapkan scheme of work yg dh lama pending..another scheme of work for physical education dh kena start find material.due date tuk physical education by the end of june..insyaAllah try to make it done on date.




Smlm attend management meeting yg ke 12 spnjng keja kat sini..alhamdulillah management meeting semalam agak tersusun..segala yg dibincangkan nampak lebih tersedia dr segi plan dan progressnya..Alhamdulillah berkat kesungguhan semua mungkin.sehari sebelum management meeting sy ke MBSA..mendapatkan beberapa dokumen untuk urusan registration..sy pegi dgn HR department,kak rozie.


hmm pe lagi erk..ok dlm entry sebelum sy ada inform yg sy telah berpindah ke seksyen 7,shah alam.k tuk entry kali ni sy uploadkan pic teman2 serumah sy yg baru.semua ni sy kenal melalui kawan atas kawan..hehehe..tp mmg best la ngan dorang semua..sekepala..tu yg paling utama..hehehe..aiman,yazi,landuk(sory x ingt full name dia)..hehehe..semua tu member baru sy..insyaAllah hope hubungan ni kekal dalam semangt bersahabat..







ok lah rasanya cukup dl kali ni..hahha..btw besok my lecturer nak dtg..visit practical students from my college yg wat prctical kt sini..madam asma' insyaALLAH jmpa besok..

ok lah..sampai disini dl ya..len kali sy update panjang2 k..thanks to frenz kat blog yg always give comments to my entry...really appreciate all of u..luv u so much....muahxxx

salam sayang

5 comments:

rizz said...

hesem lah mmt tu kah3

laksamana sunan said...

salam...elok2 berkawan...tak mau gaduh2...kalau ada masalah bawak berbincang. jgn nak sepak dindingla, pintula, dan mcm2 lagi. selesaikan secara dewasa. ok shawn. jaga diri baik2. selamat maju jaya.....

||| PöJìé PööH ||| said...

rizz mmg xde pk lain!
ada jugak org nama Laksamana Sunan..
Huhuh..
bte Amir, nk dtg umah leh x?
ble nk wat house warming nih??
heheh..

geum jandi said...

ooohhh kwn rumah ye,,,,,

zatil hidayah said...

kmslm pd madam asma'...

miss them lots!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...