Monday, 12 October 2009

~Ketuk-Ketuk; Opss Nak Beraya II~



Assalamualaikum dan Salam Sayang semua

Dah lama jugak x update...Alhamdulillah da kesempatan kali ni...Syukur...Masih diberi ruang dan kesempatan...Terlalu byk yg ingin dikongsi disini...Sekadar perkongsian untuk diri sendiri bermuhasabah..Berfikir tentang kekurangan diri...Belajar dan mencari kesalahan sendiri..Disinilah terluah segala yg tersirat dihati....Maaf terlalu byk cerita yg aku tangguhkan entry nya...Aku lebih mendahulukan sesuatu yg aku rasa lebih penting...Dan disini aku sambung cerita terdahulu.....
Raya's Gathering Al-Ikhlas Cambridge Kids 2009

Khamis ari tu seperti dirancang ktorang wat gathering raya dgn budak pre school kt centre..Alhamdulillah sgt meriah..byk tol makanan...Baik tul hati budak2 ni..hehhe..disebabkan aku dalam proses menurunkan apa yg dah berat so aku makan sket2 je..hehhe....berjaya jg kan...insyaALLAH harap2 turun lah kan....Seronok tgk budak2 ni..dgn berbaju melayu segala..hehehe...Comel2 je...Aku pon pkai bj melayu jg...ada persamaan lak kt situ..ti tgk pic2 kt bwh ni ye..hehe...Alhamdulillah semua berjalan lancar even berlaku kekalutan sket coz masing2 bw makanan tp air x da.hahaha...habis aku kena dgr leteran Puan Zie...Awal2 aku lari...heheh...






Muar,JB punya cerita

Sabtu hari tu aku,lee n blacky berjalan jauh..ke selatan tanah air...Jauhkan?>??hmmm jauh la jg kot...cam biasa je...Lama gak aku x kuar ngan lee...so perjalanan yg maha jauh itu btol2 best...Berpadu suara kalahkan diva2 tanah air..hahah...sungguh tidak membosankan...Gerak ke JB dalam kol 1 lebih...Mulanya nak gerak dl tp kak da call suruh gerak sesama..So tggu kak da n the gang then gerak sesama...Kak da gerak lik muar dl sementara aku dan lee teruskan perjalann ke JB..alhamdulillah selamat smpai kt JB then amik teman aku yg baik tu...then ktorang teruskan perjalanan ke Muar..Next umah kak da..Masya ALLAH jauh yg amat...Kat Parit Sulong...sampai je ktorang terus melantak..tp sket je aku makan coz ia adalah LAKSA...wawawaw..karl,take note ye..LAKSA..huhuh...selesai makan ktorang mntk izin balik dl...coz ada sesuatu yg lebih penting menanti di shah alam..Alhamdulillah syukur,doa aku termakbul jua..cukuplah aku katakan aku sgt senang sekali tgk dia gembira..Terima Kasih ALLAH...

Hmm pe lagi nak cerita erk..sgt byk..InsyaALLAH nanti aku sambung...Entry ke 101 kali ni...Sampai bertemu lg..Jaga Diri buat semua....Sayang korang..muahxxx...

Salam Sayang

P/s::
:::::::hujung minggu yg sgt seronok...Alhamdulillah..bertemu dia,dia dan dia...terima kasih ALLAH..
:::::::Kuatkan semangat ye..doa byk2..ALLAH itu sgt adil..pesanku buat dia..
:::::::Pelangi indah itu kian hampir..Alhamdulillah...

5 comments:

aizul said...

terima kasih tidak terhingga kepada penyokong kuat insan tersebut!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

sentap!

I am Karl said...

LAKSA!

yeah nk laksa sabtu ni

farish H said...

meriah uols! wah never nk ajk taw haha guro jeee

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOOOOO!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...