Tuesday, 6 April 2010

~Kerna Dia Adalah......~



Assalamualaikum dan Salam Sayang semua,

Kembali mengisi sedikit cerita....Cerita beberapa hari yang lalu..Sedikit lambat aku kongsikan disini..Keterbatasan waktu mungkin,ditambah dgn semangat yang terkadang kuat namun lemahnya terlalu byk...Terima Kasih ALLAH masih beri aku segala macam peluang ini..Syukur yg teramat...Muqaddimah yg biasa..:)

4 April 2010, dua perkara berlaku pada tarikh ini...Dan syukur,alhamdulillah ia sungguh gembirakan hati...Pada tarikh ini,si kecil Danial Aiman Syaqeef dilahirkan..rasanya semua dah kenal aiman..Entah kenapa,syg sgt kat aiman..Aiman dah aku anggap seperti adik sendiri..tenang je bila tengok aiman..Kadang2 if aku rasa down,x de semangat,selain berdoa dan sujud pada ALLAH pemilik diri,aku juga selalu tatap pics aiman...Tersenyum sendiri lihat telatah nya...Aiman aiman...InsyaALLAH,doaku aiman membesar dengan baik..menjadi anak yg soleh..menjadi insan yg berjaya didunia dan di akhirat juga...aiman insan istimewa dihatiku...Sayang aiman sgt2.....:) Happy Birthday Aiman...


Sian aiman..hehe..tq Qarl.. adi,azad n aqmal jugak...


Sayang Aiman


aiman fikirkan ape lah tu kan...


comel sgt2222...

Btw thanks to adi n aqmal coz join g jmpa aiman..happy kan..Sory to aqmal jugak coz aku x g tau dia pasal nak jmpa aiman...pa pon ko happy kan mal kan..:) tq tq tq so much..tak lupa tuk khalela jugak...our photgrpher ari tu..hehe..tq dik...:)

ok next story pasal malam 4hb,Anugerah Bintang Popular 2009.. Alhamdulillah,seperti yg awal2 lg aku jangka,Dato Siti Nurhaliza menang besar...Penyanyi Wanita Popular untuk kali ke 13 dan Bintang Paling Popular kali ke 7.. Ini hadiah teristimewa sempena 15 tahun pembabitan Dato Siti dalam industri seni Malaysia...Itu rezeki...Beliau telah berusaha keras...Hasilnya terbalas sudah...Ini yang terakhir coz beliau telah wat keputusan untuk tidak bertanding next year..:) to Dato Siti Nurhaliza,congrats...anda sememangnya layak....:)


congrats Dato Siti Nurhaliza...p/s: pic ni diambil dr FB kak rozi..tq so much..

Sampai sini dulu lah...byk yg sudah berjaya diselesaikan hari ni..Alhamdulillah..to my boss,Aizul Marcello all the best for ur final xam..Wish u all the very best..insyaALLAH..tak lupa tuk the laki2 members jugak..all the best k...:)Doa doa doa insyaALLAH...usaha...:) ok jaga diri semua..muahxxx

Salam Sayang

7 comments:

syafique said...

happy belated birthday aiman... !! sowii xdpt pegi..hhuu

Qarl said...

Ya Allah

sgt comkel & cun pic dgn Aiman kat atas sofa itu

8R!

Thanx for coming.. Thanx atas kasih syg & perhatian pd Aiman.. mungkin ini takdir hidup die..

AkU said...

Happy Belated Birthday tuk dak Aiman yang cute ituew..
>.<

aizul said...

tq for wishing me luck ya!!!

shrek.ijo said...

wah..cara pegang aiman dah ada
ciri2 seorang bapa..ehem2..bila lagi..

for aiman.walau pun kita x pernah bersua..hepi belated b'day..semuga comel2 selalu like shrek.ijo..hehehe

GeuMJanDi :)) said...

hey budak tecik yang bam bam...kakak comel nak cubit pipi kamu...geraaaaaaammmm!!!!

Adi Luqman said...

budak kecik ni sgt tomei...geram!

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...