Thursday, 12 March 2009

~Apa Khabar Semalam? ~

~@my frez wedding..hihih..7-march-09~




Assalamualaikum dan salam sayang semua...



Alhmdulillah,dpt wat entry kali nie...dh lama jg x kongsi cerita nie..rindu bangat ....hehehe..lately busy sket ngan keje,training dan meeting..adoi...terasa btol penatnya..sepanjang minggu lepas aku pegi dua training dan basically semua pasal centre...byk jg bhn dan input baru yg aku dpt..tp nnti lah aku kongsi tntg pengisian tu k...actually dua ari lpas dpt email dr junior aku kt IIC dl...mintak aku diskus pasal bbrpa topik yg berkaitan bidang aku...mmg aku ada siket2 bahan tu tp masa yg buat aku x smpt...insyaALLAH,sakeena ti kalu da masa shawn wat special entry about that k...aku da jg plan nk buka lagi satu blog tuk diskus pasal ilmiahnye topic tp bkn skrg..myb nanti..insyaALLAH doakan la ye...



hmm pe lagi erk..smlm aku attend 3rd management meeting sejak aku kt sini..Adoi aku ingt aku yg lwt..terkejar2 aku g HQ..smpai2 kat sana x start lg..kena tggu,...ni la yg aku x puas ati ni..hehehe..sabar..alhamdulillah..x byk sgt yg dibincang just stiap cntre kena report je pe yg berlaku n da la bbrpa bnda yg x perlu didedahkan disini...hehehe..smlm jg aku kenal sorang part timer br kt cambridge HQ,dia just suruh paggil dia illan..tua sket dr aku..hehehe..kira cam abg la..hehehe..borak2 jap ngan dia..ala kumbang muda kt cambridge ni ktorang dua org je..yg lain smua dah berpunya..hahahaha...



10hb 3 ari tu hijazi berlepas lik Jepun..sedeh...coz x sempat jmpa dia...ktorangnye planning nk jmpa since dia kt jepun lg..b4 balik malaysia ari tue..at last x da rezeki jg coz komitmen..time aku free dia kt kg..time dia kt kL aku lak bz ngan training..aduh sedeh..coz x dpt jmpa dia...n x dpt tgk pe hadiah yg dia bw balik tue..huhuh..tp dia ckp jgn riso next year double hadiah dia bw..hehehe..aku smpt call dia pg tu b4 dia fly..lpas jg rindu jap...hehehe..time aku wat entry ni aku br pas chat ngan dia..hehhee..plan cam nk fly g jepun..insyaALLAh da rezeki sampai la nanti ak kt sana..hehee..



Zariel pon da msg jg..sian dia td..ptg td aku call dia..hmm sian lak dgr citer dia..so to zariel jgn riso k..rezeki msti ada...insyaALLAH..dun ever giv up k...april dh dekat,so focus on ur plan k...to zariel wish u luck k..



k b4 terlambat aku nak ucapkan SALAM MAULIDURRASUL...bersama kita hayati jerit perih perjuangn baginda RASULULLAH S.A.W...singkap kembali sirah,airmata pasti menitis..terkenang betapa kasih dan cintanya RASULULLAH S.A.W kpd kita..masya ALLAH mampukah kita memberi cinta setulus Nabi Muhammad S.A.W kepada kita..fikir2kanlah...bykkan selawat kepada baginda RASULULLAH S.A.W..insyaALLAH mg beroleh syafaat diakhirat nanti..



rasanya cukup tuk kali nie..insyaALLAH lain kali cerita lg...



~A Long Journey to Birmingham,United Kingdom 2009-2012~



Salam Sayang


p/s:

:::::::rindu lak kat kg..aduh...bila dpt balik nie..

:::::::en munif masuk wad smlm..mg cpt sembuh insyaALLAH..x da aral ahad ni nk g lwt..insyaALLAH

:::::::tgh baca satu article yg sy ambik dr web saiful islam ptg td..tajuk:"adam-adam sebelum ADAM"

:::::::nantikan kupasannya nanti..insyaALLAH


.::Bila Amir Rayyan Bercerita::.

3 comments:

my name is KARL said...

wah wedding kwn tu 7 mac.. hehe

cepat buat kupasan 'adam adam sebelum adam' tuh..

cm interesting

me & myself said...

hmmm

kesian penat ek meeting trainig..
x de mase nk blogging...

wedding kawan ker wedding amir
heheheeheh

kidding
menarik gak tentang kupasan yg akan tiba x lama lg

Sakeena Zahidah said...

salam... shawn..

hehe... dun worie no rush ok.. de skit projek je yg org mintk keena volunteer tp x de dateline ke pe..

shawn bleh check out dis web: http://tunastaqwa.ning.com/

ni web/blog utk kanak2 mlaysia kat UK ni. kbnyakknnye budak2 ni anak2 org jamaah sni & lain2.

ok... anythg email or bg offline ym je k.. jzkk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...