Wednesday, 8 April 2009

~4 Hours Meeting~



Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua


Alhamdulillah berkesempatan curi masa tuk update sket blog nie...Menaip dr office...Minggu ni penat sgt dgn keja yg bertimbun2...Ari ni sy pegi ke Management Meeting ke 5 kalu x salah sepanjang sy berada disini...Alhamdulillah segalanya lancar... 4 jam meeting...Adoi..penat sgt..Byk bnda yg dibincangkan dalam meeting...


hmm insyaALLAH next week ada Parents Teachers Meet ( PTM)..huhuh..so sy kena manage my teachers untuk siapkan students nyer peformance report...Dan insyaALLAH on Thursday next week ada educational visit from Uzbekistan..A lot of preparation to do...Hmm penat tp alhamdulillah bila kita buat dgn tenang kita akan rasa seronok..Alhamdulillah..


Esok malam my beloved brother dtg shah alam..hehehe...x sabar tol nak jmpa...hhehehe...lama x jumpa nie...so insyaALLAh friday ingt nk mik half day n sabtu try to make it short in the office then nk g jenjalan ngan dia..hehehe/..insyaALLAH hope semua dipermudahkan...


K lah rasanya cukuplah tuk kali ni..insyaALLAh nanti kita cerita lagi k..Thanks to all yg view n read n comment too kat blog nie...really appreciated all of u...


Salam Sayang..

1 comment:

my name is KARL said...

4 jam je??

baek nya bosss

hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...