Friday, 10 April 2009

~Masa Untuk Merehatkan Diri~


Assalamualaikum Dan Salam Sayang Semua


Alhamdulillah rasa syukur dipanjatkan masih diberi peluang berkongsi cerita disini...JUMAAT dan rupanya hari ni..Alhamdulillah,Peluang bertemu Sayyidul Ayyam ( Penghulu Segala Hari) masih diberi...InsyaALLAH mari sama2 kita pertingkatkan doa dihari mulia ini..Saya menaip dari ofis pagi ni...Hari ni mcm serba tak kena..Entahlah...X pe semua ini dugaan...


Sepatutnya hari ni sy half day..Dan sepatutnya abg Hafzan sampai pagi ni..Tp selepas insiden semalam,dia x dpt dtg..Semalam dia dah gerak ke stesen bas,tp tayar motor member dia pancit kat tgh jalan..Dia call sy bg tahu..Hmmm dia cakap sempat x wan..Sy ckp insyaALLAH..bila member dia lagi sorang sampai dia terus gerak gi bus station tp bas dh terlepas..hmmm agak kecewa..dah mcm2 plan yg kitorang rancang..hmmm insyaALLAH next week dia dtg balik...


Esok insyaALLAh as yg ktorang plan b4 this ngan my staff kat sini nak g Melaka..So masa tuk rehatkan minda kat Melaka...Tp csedih jg coz patutnya Abg hafzan join..huhuh...Tp x per lah..next week plan tuk cuti2 lain lak...InsyaALLAH...


So, Masa Untuk Bercuti..........

MELAKA HERE I COME............................



K lah sampai sini dl..nanti update lg..Before g melaka sok da satu staff meeting yg i kena handle pg tu..Adoi..sempat lg ber Meeting....Sape nak join g melaka???JOM!!!!!!!!!!


Salam Sayang

5 comments:

cale1910 said...

x ajak pOn bercuti :<

aMir RaYYaN said...

alo,abg la..wan msg x reply...jom r g cuti2...

my name is KARL said...

ca'el xyah la kwn dgn wan ni

die nk bcuti sesorang je

hahaha

Nasyitah said...

slamat cuti2 malaysia...mnggu ni program JIM (Keindahan Bersama Mu aka KBM)kat SMA Rawang...doakan...

aMir RaYYaN said...

karl jahatnyer...bukan nk cuti sorang la/./.dh smua x nk temankan..huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...