Monday, 20 April 2009

~4Negeri Dalam Sehari Setengah~



Assalammualaikum dan salam sayang semua...
Alhamdulillah,finally dapat juga curi time jap tuk update blog nie..dah bersawang dah..hehehe..cerita pon dh byk tertangguh tuk dikongsi bersama..hehehe...Alhamdulillah segalanya lancar dan sy doakan semua teman2 berada dalam keadaan sehat insyaALLAH..hmm apaerk nak mula dl..hehehe..blur lak nk mula cite...hihih..fisrtly nak ucap thanks a lot kat teman2 yg selalu je baca and view blog sy yg x seberapa nie...dh lebih 2000 org view blog nie..Alhamdulillah..thanks jg kepada sape2 yg follow my blog..really appreciated all of u..and x lupa jg kat Karl,slalu jadi yg pertama mengkomen kat my blog nie..thanks Karl...













K lah balik pada tajuk entry kali nie..hehehe...percaya x dalam masa dua 1 setengah hari on weekend ari tu sy telah bercuti ke 4negeri...hahahahah,..sy pon mcm x percaya...but enjoy sgt2..hehehe..sejak dpt blacky mmg panjang siket langkah..tp dl b4 this sorang2 je kt shah alam ni..pas je dpt tau shahril pon stay kt shah alam jg..so lg senang la bergerak..hehehe...shahril..my best frenz..hahahahah..lawak tol..kalu jmpa nak gaduh je keje..hahahha....tp gaduh biasa2 je lah...best tol kwn ngan dia..hihihihihih...hmm k sambung citer blik..sabtu ari tu ada Parents Teachers Meet kt my centre..so mmg bz sgt..ngan mcm2 bnda nk kena stlekan..sy incharge that centre so mmg byk la nk kena buat..thanks to all my lovely staff yg support since this is my 1st PTM...hmm alhamdulillah my director bg krdt tuk my centre..hehehe..











k pas je habis program,dpt msg dr shahril,ajak teman dia mkn..so reply kt dia ok nnti jmpa pas program habis..selesai je program terus g TTDI JAYA mik shahril..hehehe..pastu fikir2 punya fikir gerak lah tanpa arah tuju..hihih...pas tu ntah cam ne tiba2 ley decide nak g Teluk Kemang..hahahaha..jauh btol mencari makan...hahaha...sampai je terus melantak nasi goreng dl..hihih...k satu negeri dh tiba..Negeri sembilan...hahahaha..dah alang2 samapi tggu la..nak tgk sunset..hahahaha..pe lagi time tuk snap pic la..hahaha./..nasib la kan...sy mmg suka bergambar..hahaha...







Pas je maghrib ktorang gerak balik..balik je terus g kL jap..round2 kL pastu pening x tau nk g mana,,,..fikir punya fikir ajak shahril gi Putrajaya..hahaha...Putrajaya Here We come...hahahaha...melihat keindahan Putrajaya waktu malam...wow best sgt...mmg kami enjoy habis...pastu dlm kol 2 pagi gerak lik umah and tido...hehehe








Ahad pulak menjelma..pagi2 lagi dh dpt msg dr shahril..jom g makan..hahaha...pegi la umah dia..makan pon kt area2 umah dia je..pastu rasa boring lak...ye lah hari cuti kan..hahahaha...pastu decide nak g jenjalan..g la round Kuala Lumpur...tp x singgah mana2 pon..pastu tiba2 dlama kete tu boley lak wat kptsn nk g Bukit Tinggi..hahaha..blacky jalan jauh lagi...ke pantai timur pulak..Pahang...dah 4 negeri dalam sehari setengah kitorang pegi..hihih...best sgt..actually mmg sy da plan nk g bukit tinggi..nak tgk japanese garden,tp plan tu nk g hjg bln nie..at last ahad dah sampai..hahaha.,..so kalu nk bercuti jgn rancang..pegi je..hehehe...









k tuk entry kali ni sy ltak pic time cuti2 express hari tu...tp pic kt putrajaya ada dalam camera shahril coz that time my blacky sony digital camera habis batery..huhuhuh..nanti k pic putrajaya tu..hihih...k rasanya ckuplah tuk kali ni..ti cerita lagi k...kalu kalian tension ke apa ke,just luangkan masa dgn bercuti..insyaALLAH..keindahan alam ciptaan ALLAH sgt mendamaikan...Negeri Sembilan to Putrajaya to Kuala Lumpur to Pahang..


Jaga diri semua..jumpa lagi insyaALLAH.....


Salam Sayang

4 comments:

Nasyitah said...

hahaha..first person 2 comment...diatas kehendak abg shawani...disini saya dgn rela paksa menulis comment..klu menjelajah 4 negeri ambk masa sehari setengah maka dgn ini sesunggugnya klu 13 buah negeri plus wilayah persekutuan perlu mngambil masaaa slama lebih kurang tolak tambah darab bahagi dlm masa seminggu tolak dgn sabah n sarawak gerenti x sampai..klu sampai pn mybe tmpat lain hehehehe.... jadi dsini dgn suka sukinya saya ingin mencabar abg shawni utk melakukan experiment ke atas blackynya utk menjelajah satu malaysia dlm masa seminggu..ada brani trima?
hehehehe

Aqmal Arista said...

walawei....penjajah sungguh ko ya...hehe
tu baru bawak viva..klu dah ada fairlady confirm dari johor sampai perlis ko round ek...hahah..cayok2..mesra sungguh korang..lalalala

aMir RaYYaN said...

hahahahaha...ti nak wat record jelajah semenanjung lak..hihihih..mesra??hahaha..teman tapi mesra kot mal...hihihih

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...