Friday, 17 April 2009

~Sekian Lama~


Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua,,...
Alhmdulillah berkesempatan tuk update blog pagi ni..pe kabar semua???aduh rindu bangat nak berkongsi cerita kat sini..byk yg nak dikongsi tp masa selalu x sempat tuk taip semua2 tue..huhuhuh..Lately bz sket...macam2 nak kena buat..ni scheme of work tuk subject baru nak kena submit by the end of this month..adoi...x tau bila nk start buat tu.,huuhuhuh..Esok ada Parents Teachers Meet..hmm lagi la nk melayan karenah parents lak..huhuuhuh...







Semalam ada salah faham siket berlaku kat centre..Dan untuk pertama kali nya sy terpaksa marah kt sorang staff ni..dah lama actually dok pendam coz cara dia cakap sedikit kurang ajar..hmm tp selalu nya sy x kisah tp pas bbrapa perkara berlaku semalam sy terpaksa tinggikan suara..hmmm x suka sgt marah2 nie n x suka marah org..kalu sapa yg kenal sy msti tahu yg sy x pernah marah pon..sikit2 ada lah..tp semalam sy terpaksa..pas kejadian tu sy send msg kt staff tu cakap sy mintak maaf,..sy cakap if dia kat tempat sy dia akan faham kenapa sy marah..hmm..hope benda ni x berulang lagi...




hmm seperti yg kalian tahu last weekend sy g Melaka..cuti2 rehatkan minda..Plan nk g Melaka nie my staff kat sini la yg cetuskan..asalnya dua keta tp at last satu keta ja...My blacky la tu..hehehe..jalan jauh tul blacky nie..hehehe..tp kalu shahril baca entry ni sy mintak maaf sgt2 kat dia..terpaksa tipu dia ckp x jadi pegi..coz keta mmg full..sy mmg cadang nk bw dia..tp last minute satu keta lg tu x jadi pegi..huhuh..tu yg jadi cam tue...riel,sorry tau..bkn nak tipu tp terpaksa..even ko cakap x kisah tp x sampai hati nk cakap..hmm..tp even tipu shahril tahu jg coz mlm tu blik dr melaka sy terus kena temankan dia jalan2 ke kL..dan terkantoi kat meter keta tue..huhuhuh...riel cakap ai jauh berjalan..hehehe...





K pasal Melaka,satu percutian yg sgt best..Paling best masa sampai tue ktorang jenjalan kt jonker walk..dan tau x ktorang jumpa sape??hehehe..kitorang jumpa Raja Permaisuri Agung Tuanku Nur Zahirah...Baginda wat lawatan kat situ..best sgt dpt jumpa dia..secara kebetulan terjumpa..hehehe/...byk la kenangan yg manis kat melaka..insyaALLAh panjang umur nk pegi lagi Melaka...heheh..kt bwh ni sy sertakan pic yg snap kat melaka..







k lah semua..sampai bertemu lagi k..jaga diri,jaga hati dan jaga iman ya...insyaALLAH..

Salam Sayang

2 comments:

my name is KARL said...

wan, so sori coz quite a long time x leave comment.. actually karl kt umah. revision week.. so tenet ni arapkan my uncle dtg je.. hahaha... gune broadband die

hehe

hv a nice day

karl blik k.l next tuesday brula leh aktif nk mengkomen

Zariel Darney said...

huhuhuhu...sampai hati tiada nama diva dlm tuh huhuhuhuh..sedihnyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...