Monday, 27 April 2009

~Cerita Pagi Hari~

Assalamualaikum Dan Salam Sayang Semua...

Alhamdulillah bertemu lg...Dah lama jg x update ni..hehehe...busy sket..byk sgt program weekend ari tu...tp alhamdulillah segalanya lancar..nak ceirta apa erk...hahhaa...sampai x tau nk citer mana dl.byk sgt..hmm k lah...ari sabtu da program kt HQ..ESOL certificate ceremony..sy kena incharge students registration...Alhamdulillah program brjalan lancar..selepas selesai program ada short meeting with my chairman..adoi byk lg nk kena wat..keje dh mula menimbun2...insyaALLAH harap2 segalanya lancar dan di permudahkan..sampai saat ini my scheme of work x siap lg..insyaALLAH try to stle ari ni jg..kena send by email to my Academic Manager..Ya ALLAH moga dipermudahkan..entahlah x tau nak mula yg mana satu..


Semalam sy bw blacky g pasang tinted..hehehe..dah lama nak g pasang smlm br berkesempatan..ajak shahril teman...balik je terus g kL jap..jumpa abg halim..ambik baucer kereta ari tu..Balik je terus merajinkan diri membasuh semua baju2 yg dah bertimbun2 tu..alhamdulillah selesai jg...pastu tgh rehat kt dalam bilik sorang2 teringat lak apa yg berlaku sepanjang tahun 2008 sampai la skrg...Ya ALLAH x sangka sejauh ni sy berjalan..Jatuh,bangun lepas tu jatuh kembali dan skrg br nak mula berdiri...Alhamdulillah sy x pernah rasa itu satu beban..sy anggap itu satu perjalanan yg amat berharga dalam kehidupan...




Owh sebelum terlupa,sebelum ni sy x pernah ada kesempatan tgk One In A Million OIAM even kt tv..tp ari jumaat ari tu sy dapat peluang tu..ye lah kalu dh 24jam asyik fikirkan keje...Sy mmg sokong tomok dan lpas dpt tgk performance dia jumaat ari tu dgn lagu Cuba..wow...sy rasakan ni bkn Tomok yg dl..great..he did very well...Hope next week Tomok @ Shah Indrawan jadi pemenang tuk OIAM kali ni.insyaALLAH...hmm AF..Arill terkeluar..agak kecewa coz really hope Arill g final..Tp myb bkn rezeki Aril..Now sokongan penuh pada Akim..mmg minat sgt suara AKim..best..to AKIM,all the best...






ok lah...rasanya cukup la kot kali ni..dh x tau nk cerita apa..ni nak sambung wat keje balik..nnti da masa cerita lg k..hah b4 terlupa may ti sy join Obri nye birthday celebration..da yg nak follow x??hehehe...lagi satu insyaALLAH hjg bln ni nk g tgk teater Mahsuri lak..insyaALLAH..ngan my bro...hihih..k lah..jaga diri semua...luv all of u..muahxxxxxx


Salam Sayang

3 comments:

rizz said...

aril kua xde rezeki huhu n then maybe tomok mng..oo g ek obri nye besday kim slm die k ahakss

I am Karl said...

wah smart sgt2 gmbr TOMOK tuh

trus nk curik nih!

Faiza said...

Salam...

All the best Shawn...thanks a lot,selalu bagi comment kat entry Akak ye..really appreciate it...:-)

Nanti yang mengenai email shawn tu,Akak akan reply after 1st of May ye..Now ni a bit busy dengan project presentation preparation and assignment submission...

Hopefully everything's will be fine for you ye...Akak doakan :-)

Good Luck and Keep up a good work,k...:-)

Salam :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...