Sunday, 24 May 2009

~Cerita Waktu Cuti~

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua...

Alhamdulillah bertemu lagi..berkongsi sedikit cerita..Ye lah kan..cuti2 weekend ni..hihih...rasa x sabar untuk kembali ke office esok..hehehe..mentang2 la br lepas kemas office..hehe..Alhamdulillah rasa syukur g amat..rasa gembira,rasa tenang..

Semalam 23hb may,genap bln aku bekerja di Al-Ikhlas Cambridge Centre..So aku dh confirm as staff kt situ..Alhamdulillah..Sejak balik dr UK last year,aku rasa kehidupan aku kembali tersusun..Rasa syukur dipanjatkan atas segala nikmat ini...Walaupon aku terpaksa tangguh dulu tentang UK selepas peristiwa yg x dijangka itu,aku ttp berusaha untuk kembali ke bumi UK lg..insyaALLAH,b4 2012 aku doakan aku kembali ke sana...Doakan aku ya..

Jumaat lepas,aku jmpa lecturer aku,tuk my dgree nye class..InsyaALLAH x da aral my class will start dis coming June..22hb june insyaALLAH..Alhamdulillah finally..2tahun 4 my dgree..InsyaALLAH mohon segalanya lancar dan dipermudahkan..by the end of 2011,aku doakan segenggam Ijazah..Bachelor In Early Childhood Education...InsyaALLAh,dream is possible...Plan aku lepas dgree,nak terus sambung MA in Early Childhood..InsyaALLAH mg dipermudahkan...UK,tetp jadi pilihan...Msti org fikir aku terlalu bercita2 tinggi,tp aku x kesah..thats my dream..insyaALLAH..aku akan cuba capai jg...Doa,Doa dan akan terus berDOA dan berUsaha...

hmmm rasanya itu je lah kot citer tuk kali ni...insyaALLAH da ms ti sy update lg k...sayang korang semua....muahxx

Salam Sayang

3 comments:

nas said...

abg doakan amir berjaya..bangga anak melayu n islam berjaya..

Fahri Abdullah said...

sy doakn abg

^_^

insyaAllah abg akn kmbali ke bumi UK lg skli

^_^

epullani said...

best nye dapat study kat overC...
insyallah... smoga impian akan tercapai...

bersama2 kita berdoa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...