Thursday, 23 July 2009

Kawan Baru Cerita Pertama

Assalamualaikum dan Salam Sayang..

Alhamdulillah,cerita lagi...Baru sampai umah dr KL....pegi UM td..hantar brg n terjumpa kawan2 lama kt situ...Wah ala2 jejak kasih pulak tadi...Aku pegi dgn Kemal n lee..Cam biasa la kan kalu jenjalan kt kL,if Kemal x drive,lee la jadi mangsa aku tuk drive Viva tu..hehehe....Bkn pe,x da keberanian lagi nk drive kat kL...hahaha...Dah la aku x ingat sgt jalan2..padahal seminggu tu berkali2 turun kL...Actually entry ni patut dh lama aku post tp atas sebab2 tertentu sedikit terlambat...Maaf sgt kat beberapa teman yg sedikit tersentap atas kelewatan entry ini muncul disini...hahaha..jangan marah pojie..hihihi...



me & Pojie @ Shout Award



17hb ari tu g Shout Award....thanks Fairul@landuk 4 the ticket....hehehe..gigih pegi mngambil tiket n tersangkut dalam jam masa nk pegi....hehehe....Sampai Bukit Jalil around 7.30pm,terus gigh mencari Pojie..1st time ni jmpa Pojie...sampai je,Pojie tegak berdiri kat kipas booth Hotlink....panas katanya...hahaha..Sian Pojie..tunggu lama ktorang sampai..hehehe...event tu boley la..tp bkn jiwa aku sgt la kot...lg pon myb coz Dato Siti x menang kot..heheheh...Pas habis je Award tu,lepak minum ngan budak2 umah n Pojie n the gang termasuk Rizz..hihi...Happy gila..X sangka ley jmpa yg sekepala...Rizz mula2 cam diam sket,tp pastu bila aku havoc dia pon join la..hahaha..terkeluar habis2 bahasa2 asing..x gitu Rizz..hihih....




me n Rizz @ Shout Award 2009



So wat masa skrg ni masih lagi mood "Bertemu kawan baru,.."hahaha....btw sorry kat pojie coz entry ni patutnya wat dl tp pic lambat sgt..hahaha...boley ke guna alasan tu...boley je kot...jgn majuk lg erk pojie..hehehe...ti kita lepak lagi erk...kali ni Remy join jg..hahahah...

hmm k lah tuk kali ni...tuk Pojie,Rizz,dan Remy..I'm happy dpt kenal korang semua....hope kekal selamanya insyaALLAh...muahxx....sayang korang...kwan2 lain jg...

Lupa lak,aku dah 2 kali jmpa member blog ni..Akmar Arista...Dua kali lepak kt Mcd yg sama..hahahah....best kwn ngan dia...happy...Baik orgnyer...Akmal,thanks erk...jadi kwn aku....Ko mmg best la..ti nak g umah ko curi rerabbit ko..hahahaha...

Skrng ni harap dpt jmpa Karl lak...insyaALLAh ti jmpa la tu..ari tu dh nak jmpa tp da hal pulak..huhuh..Sabar2..hehe....To karl,thanks jg k....

K semua,sayang korang...muahxxxx....

Salam Sayang

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

alah xsentap pon..
Pojie gurau jer..
tnya la Rizz, Pojie mmg camni..
hehe..
nice meeting u too..
nti kita lepak sesama lagi ok!

rizz said...

a'ah ktorg tentong je uols haha kelez !! jupe akmal ktnya kannzz haha date eyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...