Tuesday, 21 July 2009

Kawan Baru Dan Burger King

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua...

Alhamdulillah kembali bercerita...hehehe...lama jg x update kat sini..busy sket..heheh...Busy ngan apa pon x tau...hehehe..byk juga benda yg aku buat last week....Sports Day preparation,Shout Awards n macam2 lagi..hihih..byk la tu kan..

Lepak @ Burger King



K kali ni nak update pasal xtvt semalam...yg lain2 tu nanti lah update erk,...tgh tggu pic dulu....Semalam dinner ngan Remy...New blogger frenz...hehehe...actually dh lama link dia kat blog tp semalam baru dpt lepak sama2...tu pon lepas Pojie kenalkan dia ngan aku dua ari lepas...Best jg...hehehe...Kol 9pm amik Remy kat Alam Sentral..Remy wat practical kt situ...Pas je amik Remy terus drive x tau nk kemana,....then we'all decide g Burger King la...hehehe..yummy...dah lama x makan burger king...huihihih...Mula2 tu masing2 cam malu2 gak nk borak2..hehehe....x tau nape semalam time jumpa Remy x bercakap la pulak Amir Rayyan ni..hahahahha..selalu ok je...tp jap je..pas bbrapa minit,suasana havoc la balik..hahahha...mcm2 cerita ada....Enjoy tol lepak ngan Remy....Sama cam lepak ngan Pojie n Rizz ari tu....hehehe..

Wah...Remy lah..hahahhaha

InsyaAllah da masa ti nak ajak Remy n yg lain2 lepak lagi...So skrg ni cam mood "mendapat kawan baru".....sekepala lak tu....Ok lah tu kan....lagi ramai kenalan lagi bagus kan....Even kita x selalu happy at least dpt tgk kawan happy pon dh cukup la....tenang je hati....

K,to Remy..Thanks a lot coz sudi luang masa dinner sama2...thanks jg kat Pojie yg kenalkan aku ngan Remy..Thanks kt Rizz jg..hehehe...yg selalu takut nak bc blog ni coz islamic sgt katanya...hahahha....pa pe je Rizz n Pojie ni..hihih...

Ok lah korang semua..ti aku update lagi k...pasal Shout Award k k..Btw happy sgt coz Dato Siti Nurhaliza menang besar kat APM....terus unggul di 3 negara....COngrats Dato Siti....keep it up....hmm hope dpt jmpa Abg Wan Hidayat b4 dia fly lik Miri..insyaALLAH...

K semua,jaga diri ye...sayang korang semua..muahxx....

Salam Sayang

5 comments:

Aqmal Arista said...

uhhh..jumpa aku xnak plak ko crita...
xnak ah soh ko blanja mekdi lagi...
hahahaha

Remy.com said...

thanks coz bnjer mkn burger king arituh, sedapppp...

aqmal, lawak ar... jeles erk?
huhuhu...

I am Karl said...

karl nk

carl's jr. tau

||| PöJìé PööH ||| said...

btol tu Aqmal..
dia kekwat sama kita..
mentang² la dagu Remy lagi runcing dari dagu Pojie,
kulit Remy lagi ploles dari kulit kamu,
dia xsudi tayang muka n story kita dulu..
Remy jugak yg dapat..
sentap!!

rizz said...

kelazz mak hayam bcerita kann hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...