Wednesday, 29 July 2009

~Santai Selamba Bloggers~


Assalamualaikum dan Salam Sayang semua....

Alhamdulillah lama jg x bercerita kat sini...Actually malas siket nak update..hyeheheh..tambah dgn bebanan kerja yg agak menimbun...heheh...Alhamdulillah da masa jg skrg ni nak update...Ini entry ke 70...hahaha...perlu ke bg tahu ni..heheh...

Actually dis entry dibuat selepas dpt info dan invitation dari Karl semalam..semalam Karl da msg,ajak jumpa reramai...dgn blogger...gathering la ni..hehe..kat Tasik Perdana,Sabtu ni...So aku yg mmg sedia free sabtu ni ditambah dgn keinginan bertemu semua blogger ni pon bersetuju tuk join...

So kat sini nak ajak semua kawan2 blog n sapa2 saja jom join 1st gathering ni....Ley gak kita rapatkan ukhuwah...anything bout dis program,korang ley check kat blog karl..just klik kat sini : KaRL.

Ok,tuk semua Jumpa di sana insyaALLAH...sayang korang....MuAHXXXX.

Salam Sayang

5 comments:

hadiyz (^_~) said...

hye amir...nnti amir join gathering eh?

rizz said...

fuyoo temanye green black tetappp ahhaha

I am Karl said...

jumpe wan sbatu ni

hadiyz (^_~) said...

haah la amir...sy xde transport..huhu..bestnye kalo dpt g..

~dAmHa_IrKuHs~ said...

wei g gathering xnak ajak aku pun yek...
huhuh..smpai hati ko...
kim salam jew la kat dia org k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...