Sunday, 9 August 2009

~Cerita Seminggu~

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua..

Alhamdulillah kembali berkonsi cerita...Dah seminggu aku biarkan laman ini sepi tanpa sebarang cerita..Kalu nak ikutkan aktiviti harian mmg x terUPDATE blog ni..terlalu byk yg berlaku...insyaALLAh aku cuba ceritakan semua ye...Hehehe..ada perasaan seorang artis disebalik kata2 itu..hahaha..what ever...k nak start mana dulu la erk...hmm






Hmm ok...since blog ni x diupdate sejak masuk August so aku mula dgn 1st August 2009 la..hehhehehe..kalu korang perasaan entry aku yg lepas aku da promo pasal program Selamba Santai Bloggers 2009 kat Taman Tasik Perdana..Alhamdulillah walaupon byk halangan nk g,akhirnya aku n bberapa org teman rumah dpt join jg that program..Program anjuran Karl ni berjalan seperti dirancang walaupon sedikit terlambat..But I'm Happy...jmpa kawan2 baru..hahaha..agak diam sikit aku masa that program..aku pon x tau nape..hahaha...selalu boley je aku kecoh2 ala2 Diva...hahaha...myb coz baru kenal kot..tp x jg rasanya..myb coz story yg dibincangkan masa sesi temubual tu x de dalam subject Amir Rayyan kot...hahahaha...apa pon all bloggers yg pegi mmg enjoy....Thanks to all my new frenz..hihihih..especially to Karl yg sudi jemput...Kalu ikut plan Karl,insyaALLAH raya nnti ada lg gathering cam ari tu..insyaALLAH x da aral kita jumpa lg k...muahxxx....syg korang....






hmm ok settle satu cerita..lagi apa erk belaku minggu lepas..hurm....pasal keja la kot..hahaha...agak bz sejak kak ina x de nie..huhuhuh.....byk benda nk kena buat..dulu ada jg org nk guide...hmmmx pe lah..ALLAH jadikan sesuatu bersebab..So,Amir Rayyan,jgn nk mengeluh k....Dah settle kan jg pasal last educational trip tuk all my students,Alhamdulillah...so insyaALLAh 13th August g lah erk melawat Pusat Sains tu...dl ikut rombongan sekolah g Pusat Sains,sekarang kena arrange tuk students sendiri lak..hahaha....ah..rindu- rinduan zaman sekolah lak...adoi......Jom Balik Sekolah.....hehehehe...ptt wat program ni..tunggu lah ti aku wat..hahaha...

hmmm pa lagi erk..ha ari tu time kat ofis,waktu kemalasan yg amat untuk buat keja,aku curi time on9...check ticket....Nak g mana????hahahah...entah...actually plan nk g Miri...Dah lama jg plan nk jenjalan Sarawak...dr mula2 keje dl lagi..tp ni mcm jadi je..hehehe...sejak Shahril keje kat sana,hati makin kuat lak nk jelajah Sarawak..hahahah....tp kalu g sana,Blacky terpaksa tinggal...huhuh....Abg Hidayat pon ada kat sana..ley jmpa dia jg..heheh..tgk lah mcm mana...InsyaALLAH x da aral sampai kat sana..doakan..hehehe..
Jumaat ari tu,aku keje half day je..pas jummat dh x blik ofis..kenapa???hahah..byk benda...Actually aku dh submit lagi sekali my application...insyaALLAH nanti aku cerita detail pasal application tu k...Thanks to Kemal N Fairul @ landuk coz temankan aku...Thanks to Abu jg..hahaha...Grandzzz sgt lepak kat Subang..hahaha...Diva ye Abu..hihihi..









Semalam,pagi aku g kLia..hantar my beloved lecturer g US..tp sedih coz x sempat jmpa dia..huhuh...aku terlambat..salah sendiri...tp aku sempat jmpa ngan lecturer2 lain yg turut setra kat kLIa..berDRAMA sekejap aku kat situ...aku hanya sempat tgk flight dia berelpas je kat viewing area...hmm.."to my beloved miss zai,wish u luck miss..sy dtg tp x sempat jg..hmm...lambat 5min je..x pe lah..ALLAH dh tetapkan segalanya..hikmah pasti ada...insyaALLAH kalu diberi umur yg panjang jmpa nanti...jaga diri..." Blik umah terus gunakan masa yg ada g cuci kete.pastu malam g karaoke ngan teman2 rumah...x best sgt tempat tu..hahaha....Boley cakap cam tu..boley kot..tp disebabkan keseronokan kami yg girang gemirang tu..hahaha..bahasa melayu mana aku guna ni..hahaha...program tu jadi seronok..to all,best la korang...waktu tgh berborak2 ni,terjumpa pulak sorang kwn ni..Pojie..hahaha...ada je dimana2...hehehe....pastu singgah makan kat Kg Baru...then balik rumah terus tido...hahaha...Dan ari ni kena sunday rotation n kesorangan kat ofis...wawawawaw...lapar..huhuhuh...













hmm dah panjang aku rasa...Cerita seminggu dalam satu entry..hahahha..sapa boley lawan..so untuk korang semua,tgk la bbrap pic tuk tatapan korang semua n tuk ceritakan segala berlaku..hahaha..

ok korang..jaga diri...Doakan semoga wabak H1N1 segera pergi...jaga kesihatan semua...Doa byk2...sayang korang..muahxxxxxxx....


Salam Sayang

10 comments:

I am Karl said...

mmg wan dgn housemates sume 'click' kan?

bagus2

♥♥me ~ cik sara said...

ehe..mmg sume org gone thru bz week kot last week..

dh weekend bru masing2 update..nway, njoy dat day too..hope to see u again wan~~ ^_^

aMir RaYYaN said...

Karl: Thanks karl..ti kita jmpa lg k..insyaALLAH..

cik sara: yezza...btol...sume bz kot..heheh...ti kta jmpa lg k..kali ni kita havoc lebih sket..hahahaha...insyaALLAH,..

akuduniaku said...

ako???
asek tertinggal jer ako neyh...adoyai..
dunia kita berbeza gugugugu

(kerja3x) =p

||| PöJìé PööH ||| said...

pic i xde..
sentap!!
mentang² la dia diva besor..
hehehe..
tu u pakai kata² i kan..?
hehe..

eazy said...

hehe
tu la pasal
tgk dye diam jew aritu.
takpe laen kali wan ngan pojie boleh berdiva-diva okiesss

rizz said...

mak ayam! hahah sketnye gmbo gthering itewwww

mr.syazwan said...

nnt raya ada dtg na....

kite berdiva lg...

hahahahaha

~dAmHa_IrKuHs~ said...

wa ...
nape wat smua tu xnak ajak aku...
ko mmg yek wan...
smpai hati ko tnggalkan housemate ko yg cute ni....
huhuhu....

fesha|nLove said...

shawn,
lama tunggu hang reply msj aku tau...
mesti hang tak baca atau hang dah lupa kat aku..hukhukhuk...aku dah hilang number hp hang...hang msj aku num hang k...nu num aku 017-6118796...jgn lupa tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...