Saturday, 12 September 2009

~Cerita Semalam~

Assalamualaikum dan Salam Sayang..

Alhamdulillah,masih diberi ruang..Sudah 22ramadhan hari ni...Berbaki 7hari sebelum sinar syawal menjelma...Masya ALLAH pasti masa berlalu...Apa Khabar kalian???Moga sehat semuanya...Agak awal entry ini ditaip..Sekadar mengisi cerita tentag apa yg berlaku semalam..Alhamdulillah dgn izin ALLAH Majlis berbuka puasa diteratak aku dan kawan2 berjalan lancar..Puas rasa dihati kami serumah bila segalanya lancar..walaupun sedikit lambat...Org dh dtg aku br nak bersiap2..hahaha..salah sendiri...Terkejar-kejar...Tp x pe..asalkan semua selamat..hehe

Meriah sgt teratak kitorang semalam..kehadiran teman2 menggamatkan lagi suasana..Berborak mcm x jmpa setahun..tp btol jg..mmg ada pon yg x pernah berjumpa..heheh..Kat sini aku mewakili teman serumah nk ucapkan jutaan terima kasih kat semua yg dtg..korang mmg best...syg korang sgt2....nanti dtg lagi tau time raya...

Tp semalam sedih jg coz Syuk,teman serumah jg x dpt join that program..Dia da majlis berbuka puasa jabatan tmpt dia keje..hmm..tp sempat jg la dia join kejap lepas bbuka b4 lik Kuala Selangor..insyaALLAh da ruang dan masa time raya ti akan ku pastikan semua ada...

Happy2 jg..semalam pas bbuka terus call teman aku yg baik itu..sian dia bbuka sensorang..kan best kalu dia dpt dtg semalam..x pe,insyaALLAH ti jmpa dia..byk yg aku nak kasi kat dia..Yang pasti aku senang sekali dgn dia...Dia teman yg sgt2 baik..untuk entry kali ni x de lg nama singkatan untuk dia..tp dia tahu siapa dia...Aku akan selalu doakan dia..dan semua jg...Sayang semua...

K lah semua,agak malas sebenarnya..biar pic yg bercerita..tgk bwh ok...

Thanks semua....Muahxx syg korang sgt2...










Salam Lailatul Qadr

5 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

dear!!
I was soooo happy semalam!
Thanks for being such a great host to us, entertaint us.. best giler!!
ur osmet pun sumer best paler giler²..
Kem slm sumer k..
Nextime ada rezeki Pojie singgah sana lagi ok!
Klo ada open house jgn lupa ajak ok!

farish sinclair said...

best gile ..haha thanks k jmpot rizz hehe

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOOO

meriah nye...

ermmm wan x dpt join...

huhu

sowi erk...

x sempat masa tu ada site kat luar..

Ejay said...

again.. sorry can't make it
tp nmpk meriah la
nnti buat la open hse Raya k.

akuduniaku said...

baru pasan bj shawn ngn pojiee samer kaler coccok sangat hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...