Monday, 23 November 2009

~Hebat..Hebat...Hebat...Anugerah Ini Hebat...Terima Kasih ALLAH~


Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua...

Alhamdulillah...Tabir 23Nov 2009 bakal berlabuh lagi...Masa entry ni disiapkan sinar 24 Nov telah menjelma...Tarikh keramat itu sudah pon berlalu lagi....Entah sempat untuk bertemu lagi atau tidak ia milik ALLAH..Doaku moga ini bukan pertemuan terakhir...Perginya berbeza kali ni...Aku terasa lengkap...Selepas 22tahun,kali ni ia sgt berbeza..Aku tak pernah rasai ini....




Persahabatan itu indah bukan??


Disini aku bercerita...tentang insan2 istimewa dihati Amir Rayyan...Jauh disudut hati kalian semua adalah insan teristimewa dihati aku....Aku hargai tiap detik bersama kalian.....Kalian adalah semua....Segalanya......Aku mulakan cerita....Sepanjang minggu lalu aku teramat sibuk dgn majlis graduasi pelajar dan hasilnya amat memuaskan hati semua....Alhamdulillah berkat sabar kita terbalas...Aku pasti rindu ini....








Keluarga Kecil Kami



Pulang dari majlis graduasi aku agak keletihan..Seharian diluar...Balik terus ke bilik...Mata hanya mahu lelap...Maaf lee aku tak tegur pon ko time lik umah tu...Aku tersangat letih....Maaf...Hampir maghrib aku bangun..Jujur aku langsung tak fikirkan tentang hari esok...Perkara pertama aku capai HP..kenapa??kerana aku risau....Terus aku taip msg kepada teman baikku yang jauh itu...then terus keluar cari lee...nak say sory....Yazie cakap lee kuar...hmmm.....Lepak kat luar hiburkan hati sendiri....Tepat jam 9lebih cm tu,abg yus kuar dari bilik...Bawa kek...Ya ALLAH,dgn iringan lagu Happy Birthday,hatiku sungguh tersentuh....Ini kek pertama aku.....Terima kasih kalian...Abg Yus,Yazie,Lee,Hasrul,Aiman,Abg Arm,Opah,Abg Fadz thank you so much....Kalian buat hatiku terusik....Aku tak kan lupakan segala kenangan ini.....ALLAH jua yg dpt balasnye...








Terima Kasih atas doa2 kalian...

Tepat tgh malam aku dpt panggilan dr teman baikku..Jujur juga aku cakap,aku tunggu panggilan yg satu itu....Maaf aku sgt sebak sepanjang perbualan itu...Air mata ni x dapat tahan dr mengalir...Segala cerita,kesedihan,kesusahan,cabaran yg aku dgr dr dia buat aku lebih kuat....Janjiku dia tak kan sedih lagi....Seindah biasa akhiri perbualan kami.....Aku menangis sepuasnya usai perbualan itu......

Malam semalam aku happy sgt..tgk keceriaan kat teratak kami ni..Dah lama x semeriah ini..tp jauh disudut hati aku masih rindu dan fikirkan teman yg satu itu....Aku sgt berharap dia ada....Kongsi kegembiraan ni...Aku da mengajak lee ke Putrajaya malam semalam...tp aku sendiri yg cancel coz sian lak tgk dia...dah la keje soknye...

Semalam aku tido diluar..bkn tido tp tertido....Pg tadi bangun aku dikejutkan dgn satu kejutan yg bagai mimpi....Buka mata aku lihat temanku itu...Ya ALLAH seerti mimpi lagi...Aizul,Karl terima kasih sgt....Sebak sgt time tu...Kalian buat pagi aku sgt ceria....Walaupun pertemuan hanya seketika aku sgt gembira.....Aizul,Karl..Terima Kasih...Tak tau pe nak cakap,just nak g tau kalian adalah hadiah teristimewa...A.M,tak tau la nk cakap pe...Moga pershbtn ni kekal selamanya..InsyaALLAH...


Anda Berdua Insan Hebat Di Hati Amir Rayyan..


Kalian Sentiasa Ada Dalam Hati...

Hanya ALLAH dpt beri balasan...

Jutaan terima kasih juga aku titipkan buat pojie,satu entry khas di blog beliau untuk aku...terima kasih pojie..moga pershbtn kita jg kekal dlm rahmat dan kegembiraan..InsyaALLAH...Buat teman2 yg mengenali dan memberi ucapan,terima kasih...Hanya ALLAH mampu membalasnya....

Sgt hargai kamu.....



Peneman setia Amir Rayyan
A.M,sy amat hargai kamu wahai insan hebat...Karl, Kamu Shbt yg baik...

Buat Semua,Aku Sayang Kalian....Kamu,Dia dan Mereka....Muahxxxxxx

Salam Sayang....

7 comments:

aizul said...

hmmm..

"persahabatan itu terlalu indah bukan"..hargai semasa ada..huhuhu...

farish H said...

hepi bday!!

I am Karl said...

wah aizul cm bgi promotion

"hargai semasa ada"
cume aizul omitted "stock" je

haha

btw, agreed....

semoga hari2 dilalui akan terus indah!

Mawar_berduri said...

berkawan biar beribu....sebab persahabatan tu satu yang indah as what u say .. :)

||| PöJìé PööH ||| said...

...

eazy said...

sorry for d late wish;

HAPPY BIRTHDAY AMIR RAYYAN.
U SUCH A GOOD FRIEND AND IM THE LUCKIEST PERSON CUZ KNOWING U.

may allah bless u.n everythin u do.
take care.

see u soon :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...