Sunday, 8 November 2009

~Kenangan Miri- Brunei 2009~ Bhg 3 ( Yang Terakhir )

Assalamualaikum dan Salam Sayang


Aku kembali menyambung cerita...

HEBAT.......kalian pasti tunggu apa yg aku maksudkan itu...ntah lah...ade ke x yg menunggu...hehehe....baiklah ini bahagian terakhir untuk kisah percutian hebat ini...mungkin sedikit ringkas ceritanya tp hanya itu yg aku mampu luahkan...Ikutkan hati terlalu byk yg ingin dikonsi bersama tp kalian mungkin faham akan situasinya...

Miri- Brunei membawa aku berfikir tentang byk perkara..membuat aku mengerti akan maksud yg tersembunyi...luarannya mungkin tawa tp didalamnya aku amat bermuhasabah...kalian juga mungkin akan punya rasa yg sama..Bahagian terakhir ni terlalu ringkas ceritanya..Jemu mungkin melihat susunan kata aku disini tp ini lambang satu cerita dari insan yg berlindung dibalik nama Amir Rayyan...

Saat aku ingin pulang ke tanah semenanjung besoknya,aku seakan berfikir yg aku mungkin tidak berpeluang bertemu bersama insan hebat itu...Abg Dayat agak busy dgn tugasan...Ptg sehari sebelum balik,aku sms abg dayat..Alhamdulillah balasannya buat aku rasa gembira..Dia suruh aku bersiap2....Wah happy nya kerana aku bakal bertemu si kecil itu...Abg addy,jgn jeles ok..Malam,abg dayat jemput aku dan kemal...Kerumahnya dulu.kemudian menjemput abg farid..dan kemudian ke rumah kak aisya..tmpt si kecil itu tinggal sementara.....Masuk je terus nampak tubuh kecil yg comel itu...AAaaaaaaaaaaaaah...AKU GEMBIRA.......sungguh...Si kecil itu sgt HEBAT......Nur Aisya Qaisara.....RIndunya pada kamu.,.....







Leka bermain dgn aisya sampai terlupa tentang makan...Malam tu kami makan masak lemak ayam cili api....Abg dayat masak....Sedap...Macam mama masak..rindu lak kt mama....Terima kasih abg dayat..ketemukan aku dgn si comel itu....Jaga Aisya elok2 ye....Rindu pada dia....InsyaALLAH dia akan jd insan hebat......







Besoknya aku bgn awal dr biasa..kemal jg begitu...Hari ni kami pulang...Aah semakin rindu pada semenanjung...Flight pada pukul 4.10ptg..Abg farid x dpt dtg airport sebab ada meeting..Shahril yg hantar aku dan kemal...Pet jg hntr kami...Sebelum berlepas pulang kami sempat raikan shahril dan jay...kebetulan hari lahir keduanya br saja berlalu....Moga segala impian kalian terlaksana....InsyaALLAH.....Moga bertemu lagi nanti...







Sampai di KLIA tpt jam 6.15ptg..Lee sedia menjemput....Pulang kerumah dan berehat....Aaah percutian ini HEBAT...


Cerita Berakhir......

Salam Sayang...

8 comments:

I am Karl said...

mst ada byk lagi gmbr yg tidak dikongsi kan???

huhu

mr.syazwan said...

kemain meriah lg ni....

ada ole2 tuk wan x???

hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

meriah!

farish H said...

sweet.comeinya bju kotak2 tu ahhaa

mr.syazwan said...

motif farish...
hahahaha

mr.syazwan said...

poji tak jeles ke???

hahahaha

=p

aMir RaYYaN said...

Karl : hehehe,..tau je kan...byk sgt pic..

mr. syazwan : ada..ti amir kasi k...

Pojie : rindu kamu..lama x jmpa..

rizz : nak kenal ke??hehehe

Mr.syazwan: motif kotak2 wan..hehe.

mr.syazwan : pojie dh biasa....:)

aIsYaH said...

comey nye itu budak kcik..
hihi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...