Thursday, 7 January 2010

~Selepas Seminggu~


Assalamualaikum dan Salam Sayang,


Sudah seminggu 2010 memulakan ceritanya...Telah terisi dgn pelbagai cerita...7hari yang mungkin indah,gundah,suka,duka....Itulah rencahnya...Permulaan ini sedang melangkah hingga sampai kehujungnya nanti insyaALLAH....Rentak masih sama,alunan tak byk berbeza...Azam mungkin dicita...namun sudah cukupkah kita bersedia??tepuk dada tanyalah minda....:)

Mengakhiri 2009 dengan satu kenangan indah...Aku suka benar katakan yg ia anugerah....Permulaan juga agak baik...Alhamdulillah....sepanjang seminggu ini segalanya masih indah cuma terkadang hati seakan gundah...lupakan saja untuk itu sebentar..
Aku tinggalkan dulu cerita 1,2,3,4,Jan 2010.....Ia anugerah...hari ni mahu cerita tentang cerita hari ke 7...Mood agak terganggu..apa yg aku fikir pon aku x phm..aduh...mcm2 lah Amir Rayyan...terkejar-kejar hari ni..Paling perit,urusan di Bank semalam....Alhamdulillah segalanya masih dipermudahkan.

Sampai ofis terus siapkan report untuk meeting..email dari ofis dekat 10..Segala memo ada..satu pon aku x baca...malaskan..bukan malas tp x da mood...Time tgh2 tak de mood tu,dpt lak call mintak aku emailkan itu ini...aduh....tension kan...tp tak lah teruk sgt pon.....masih mampu tersenyum..:)
Dalam sibuk2 keje tu,aku telah berjaya siapkan bungkusan untuk dihantar ke utara dan selatan malaysia...Yeay...sgt happy buat itu..Siap je bungkus terus call Sky Net dtg amik...on time abg sky net tu smpai...dia cakap barang2 tu smpai ari ni...HAPPY....:)

Ptg dpt call dr Wan Fuyooooooo...ajak lepak..plan nk lepak sama2 ni rasanya dr bulan puasa lagi...last jumpa time bloggers gathering august last year....So dgn cpt aku ckp OK...hahaha...Pas stle smua keje terus gerak amik wan fuyooo kt bus stand sect 3.Then gerak lik umah...Rehat2 jap sampil minum...Pastu gerak gi JJ.....

Disebabkan dah janji dgn diri sendiri,so ajak la wan fuyoo n opah yg join skali makan kt Kenny Rogers...Best..ntah pa pe aku mkn..lalalla...cheesy chicken la sgt.....hehehehe....yg paling penting terhibur dgn telatah opah...buat aku n wan x kering gusi....kan wan kan.....hehhehe....:)
hmm tu je la kot cerita semalam...hari ni dh hari ke 7..mcm2 lagi lah cerita kan..Harap kita semua happy dan kuat hadapi segala cabaran..insyaALLAH...terkadang akan ada rasa sepi,sunyi,suka,duka...Kita kena bersedia hadapi semua itu dgn kuat semangat...kat sini da pics yg sempat di snap semalam...enjoy k...pics tuk cerita 1,2,3,4 jan 2010 nanti lah ok...:)

Jaga diri semua...Nanti sambung cerita lagi k....sayang korang semua...

Salam Sayang

17 comments:

aizul said...

erm cd ct sgt tak sbr hokeeeey!!!

Amir Rayyan said...

aizul:sabar...dalam perjalanan.....:P

zua the great said...

hahahaha...zua dapat awal dari aizul..hikhik..jangan jeles ek..hihihi...best layan cd ct

Amir Rayyan said...

Zua: zuanye satu je...hehehe...:)

Hezesuze said...

lorrrr mlm smlm gak akak ade kt mcd JJ bkt raja....huhu jumpa kwn skolah...

adoaaiii kalo tak bleh kita jumpa kan kan...ermm

iyllienaz said...

oh bestnya kenny rogers..makan ayam sedap tu..

Amir Rayyan said...

Kak Heze : lor ye ker...nape x roger...hahahaha...

iyllienaz: sedap la jugak kot..hehehe

fairul afif said...

makan2...aku makan megi jer

AkU said...

WAH AMIR..MKN XINGT KAT AKU KAN t_t

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ada gak muka den yo...

hahaha

aiyoo x yah ltk pun xpe lerr muka den

yang CO**L tu... huhuhu

apa2 thank you yeah...

koyang den mlm tu...

agagagagagaggaa...

kim salam OPAH yang very the tu k

hahahahaha

c u this sunday...

kite pergi CUCUK BINTANG...

YEEEEHAAAKKK!!! hahaha

salam FUUUYOOOO....

(^_^)

Qarl said...

hu hu hu

kenny rogers bukit raja

adik kat sana td ptg hehe tak sengaja dgn kwn2

cd2 dh lengkap ke? ke antar je dulu tu?

takpe lengkapkan next week k

Amir Rayyan said...

Fairul : alolololo//ti ko dtg kita g mkn k..:)

AKu: hahha.aku ajak ko ckp bz la..nk siapkan report la hape lah..mcm2..hahahah

Mr Syazwan : fuyooooooooooo...insyaALLAH ti i smpaikan salam u..hahahah...x sabau tggu ahad..lalalalalal...

Qarl: adik,ko kt jj ptg smlm???adoi bkn nk inform kan...majuk kejap ngan ko..hahahhaha...sabtu jmpa ok..x sbr jugak ni..hahaha...pastu shopping..lalalalal

AkU said...

erk~~
YE KE..
*blush..blush*

OoizzioO said...

ni aku x paham....
apa ko wat skrg?

Amir Rayyan said...

AkU : hahahahaa..lol

OoizzioO : hahaha...ko br nk tnye kan....hehe..:)

addyaholix said...

wah tak ajak!

farish H said...

waaa byk gle cd ct kanzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...