Tuesday, 23 March 2010

~Bingkisan Hati~




Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua.

Lama jugak tak update blog ni..Sambil2 tunggu student2 dtg ni curi masa jap tuk update..Alhamdulillah...entry ringkas mungkin. Harap kalian sehat...terima kasih coz sudi singgah disini...cerita yg agak bosan mungkin..cerita tentang empunya hati...sekadar meluah apa yg dirasa...Hidupkan...perjalanan....

Terlalu banyak yg dipelajari setiap hari...Semalam dh jd kenangan tp kenangan itu buat kita lebih bersedia hadapi esok..Entah lah..kadang2 kita kuat...tp sekuat mana pon kadang2 kita rebah juga...tp tak semestinya kita kalah kan..kita masih mampu menongkah arah...Bangkit dgn payah dan tidak sekadar berserah...Owh hidup...

Seorang teman berpesan padaku, "amir,dalam hidup ni kita kena berterus terang tau...bila kita ikhlas kita akan nyatakan apa yg kita rasa"...Dan ada juga pesanan buat ku hari ni,; ' amir,shbt yg baik tu sentiasa memahami..ada waktu suka dan duka,...rasai bersama tiap titis tangis yg jatuh.." ..Aku berpesan pd diriku sendiri, selagi ada nyawa...dan selagi ada sahabat, aku akan terus memberi ..memberi..dan memberi yg terbaik...buat teman2..Saya amat syg kalian...Saya syg kalian melebihi segalanya...sy juga syg mama dan abah serta adik2...saya syg diri sy...sy syg semuanya....Allah dan rasul cinta pertama....

Owh agak panjang entry ni...student2 sudah smpai dan menanti...sampai sini dulu ya...bertemu lagi nanti.. owh ya sebelum terlupa nk cakap Congrats to The Laki-Laki coz segalanya lancar di Melaka. if nak tgk hasil sila lawati blog boss sy ye.. http://aizulmarcello.blogspot.com ..tq tq so much...

Salam Sayang

6 comments:

syafique said...

saye sayang family saye jugak ... :)

Qarl said...

dis weekend

adik akan spend time dgn family! hehe. aiman oh aiman!!

hehe

abg if sudi hahahaha dtgla 27hb pagi! haha. kenduri kesyukuran tu...

aizul said...

buat yang terbaik untuk diri sndri, family n org yang tersayang amir!!

mr.syazwan said...

sayang kamu jua...

huahuahuahua

Amir Rayyan said...

Syafique: sy jugak....:)

Qarl: insyaALLAH dik...jg diri dik..:)

Aizul : InsyaALLAH,moga segalanya baik2 saja...:)

Mr Syazwan: syg semuanya...:)

ezam said...

berkata benarlah walaupon pahit....tapi tak rmai yg dapat terima kebenaran kan..so luahkan dalam hati saja...ehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...