Tuesday, 16 March 2010

~Tanpa Tajuk~

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua....

Tiba2 hari ni rasa cam mood kurang..lari entah kemana...Haiyo,kadang2 tuan punya badan pun tak faham dgn diri sendiri...Amir ooh amir...22tahun dah kot...hmm muqaddimah yang bukan seperti selalu...Alhamdulillah,terima kasih ALLAH,berikan aku segala ini untuk buat hati berfikir dan jiwa merasa dengan indah...Moga kekuatan ini berpanjangan insyaALLAH...Selalu pesan pada diri,jgn minta lebih tp memberikan yg terlebih baik...:) Jom senyum...

Hari ni aku smpai ofis agak awal..usai solat subuh aku terus bersiap..Semangat katanya..Entah lah...Alhamdulillah..Sampai terus selesaikan beberapa kerja semalam..Kerja ooh kerja..tak pernah siap...Semalam mama call..lama jugak berborak..Sungguh rindu dgn suara itu..Terima Kasih mama...:)

Kali ni nak kongsi ngan semua beberapa gambar dalam simpanan amir..Dah lama tetangguh...Kenangankan..kita x pernah mampu untuk lupakan tp kita boley belajar darinya...ingat tu k...hehe..:)


Masjid Besi kot namanya..hehe..suka sgt..Subhanallah..cantek..:)




Jom makan..hehehe..


hai syafique...erkkk..kenyang,,,:)




fikir masa depan kot..hehee..:)


masa ni kt teratak Hijjaz..:)


With fimie..all the best fimie..:)


eh dgn my boss la..heheh..hai boss..Jom kerja dgn smgt jom...lalala..:)

Sampai sini dulu..nanti sambung lg..nak siapkan kerja...Btw minggu ni The Laki-Laki Dot Tk da job..all the best insyaALLAH...:) Semangat2 semua!!! ceria selalu...

Salam Sayang

p/s:
~rasa cam nk g jogging la ptg ni..will see..hahaha...chaiyok amir...bp KG??/hahaha..tggu sajalah..

9 comments:

aizul said...

hasssihhhh nape slalu takder mood je nih?? hmmmm!! come on amir!!!!

pssst : gmbr makin cantek nampak!!

Amir Rayyan said...

Aizul : hahaha...ntah la boss..PA pon x phm kdg2 ngan diri PA ni..hahaha... gambar cantek???hahaha...adalah rahsianya tu..lalalalalalal...:)

Hazzy Ishak said...

mana tak cntik...sifunya photographer...

syafique said...

aiyooo berkilau2 sudu ku !!! ahhaha...

senyum mir.. !!!

Qarl said...

tu la psl

berkilau2 sudunya kan...

dh terror mengedit dh skang.

tahniah!

yg pting lagu background sgt exclusive

satu2nya lagu jepun ziana zain!

Diba Chan said...

ahaha~
comel smbil pgang sudugarfu~

andy said...

geezzz...1st pix impreeeessss me a lot tho!

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Mak Su said...

salam ziarah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...