Monday, 15 March 2010

~ADRENALIN~

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua..

Mahu bercerita lagi hari ni..sesuatu yang berbeza mungkin..bkn tentang diri lagi..tp tentang satu penghasilan yg aku rasakan cukup ikhlas dan luar biasa. Alhamdulillah masih diberi ruang berkongsi disini. harap kalian sehat insyaALLAH..:)

ADRENALIN,mungkin ramai yang sudah tahu akan kehadirannya..Hadir mewarnai serta memeriahkan lagi industri musik negara. Selepas penghasilan hebat dari Dato Siti Nurhaliza melalui karya dalam Canda Tangis Ketawa Duka (CTKD) bersama shbt baiknya Kris Dayanti,aku rasakan ADRENALIN layak berdiri seiring dengan kehebatan alunan rock nya..Jika Dato Siti Nurhaliza memilih pop sebagai genre musik pilihan,Faizal Tahir memilih rock bg memperkenalkan musiknya.Alhamdulillah satu penghasilan yg bukan mainan.


Ini ADRENALIN saya..yezzzza....

Adrenalin hadir dengan alunan 8buah lagu termasuk satu lagu yang turut dirakam dalam versi akustik.. Terbuai mendengar alunan Adrenalin,Superhero,Selamat Malam,Karma,Hanyut,Bencinta,Muzik,Hanyut (akustik),dan Semesta. Semua lagu2 dalam ADRENALIN sgt best..Lagu pilihan amir rayyan seperti Adrenalin,Selamat Malam dan Semesta..yezzzzza..hehe..





Buat semua jgn lupa dapatkan ADRENALIN dipasaran ye..Aku punya special edition..Special thanks to my Adik Qarl coz dia yg tlg book kan dan paling penting tlg dptkan signdr Faizal Tahir..tq tq tq tq so much adik..Jom dptkan ADRENALIN!!!!!!


Aku nye dah siap sign...tq tq tq so much adik qARL..tq so much Faizal Tahir..

Salam Sayang

13 comments:

aizul said...

pom!! bila plak gua nak dpt album nih!

takpe sbr menantI! haha

Hizami Li said...

ahha.
tahniah~

Amir Rayyan said...

Aizul : sabau ok..hehehe...meletop..pam pom pam...lalala..:)

SiLenCeRnaChT said...

wahhh amir!!! best nye kamu!!!!!!! saya jeles dari jauh. huhuhu.

akhirnya, saya dapat tengok cover-cover album FT, setem FT dan poskad. dan sign FT. huhuhu.

thnx to your pictures! owh, can i grab one of it? or all of it? just for my own collection. plis..??? i am too far from msia, to get my hands on it, and if i ever could be back in msia, it would only be by the end of the year. rasanya, masa tu, CD album neh ada lagi tak? =(

Amir Rayyan said...

Silencernacht : tq tq tq so much...okies..boley je...hehehe...rasanya by the end of the year album ni da lg tp tuk yg special edition dh x de la...hehe..kt ne ye??:)

hazyq said...

wow.. nk jugakkkkkkkk

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh no wonder :)

Qarl said...

cd saya ada

LOVE : FT

gagagagagagaga

Amir Rayyan said...

hazyq: hehe..ok2..lalala..

Pojie: :)

Qarl: huhuh..majuk setahun...:P

Carl Samsudin said...

aku pon minat faizal tahir.

Amir Rayyan said...

Carl: hahaha...really..akhirnya....lalala...

SiLenCeRnaChT said...

x pe lah kalau dah x dpat yg special edition. cd adrenalin tu pn dh ckup tuk sy. huhu...okeyh, thanx again boleh amek pictures tu! ..=D..sy kt wellington skng. =)

andy said...

wow!!! i T.T coz x win de BLG cd wit their sign last week :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...