Wednesday, 10 March 2010

Hadiah Daripada Hati....

Assalamualaikum dan Salam Sayang

Lama jugak tak update..Alhamdulillah kali ni dapat curi masa untuk update... Hari yang membuatkan hati rasa ingin rebah..diri bagai ingin tersungkur...Alhamdulillah ujian juga indah...terima dgn redha dan ALLAH itu sentiasa ada..Semalam aku melalui perjalanan yg amat panjang..Demi indahnya satu perhubungan..Alhamdulillah..terima kasih ALLAH atas tautan ukhuwah yg erat terjalin dalam ikhlas dan jujur..moga ia sentiasa diberkati dan dirahmati..

Sebelum panjang ceritanya,aku jugak nak ucapkan "Happy Birthday" tuk shbt sy Aizul Marcello.. ..Alhamdulillah dh bertambah umur..Buat Aizul,Amir doakan segalnya yang terbaik buat kamu insyaALLAH..jg diri..jg diri..jg diri...

Untuk kali ni sy ingin kongsikan pemberian istimewa dari teman dihati sy..terima kasih ya..Kalian kenal siapa kalian....Terima kasih dari hati...:)































Salam Sayang Semua!!!!...Senyum Selalu...:)

11 comments:

aizul said...

tq sahabat aizul amir rayyan!!

persahabatan itu indah bukan??

H.R PuTeRa YuSoFF said...

sgt berkenan dgn kasut pedro itu. hehehe

Qarl said...

nnt ada masa lapang, abg g download lagu UNIC 'sahabat sejati'

sweet

jaga kesihatan tu hokey

AkU said...

maniskan an PERSAHABATAM yuh...^^

ezam said...

best ade kawan mcm nie.

Hezesuze said...

ermm...till now akak still tercarik2 sahabat sejati...huhu

p/s weeii lagu ni wat akak sedey arr....tuko arr lagu nie...ahaks!

Amir Rayyan said...

Aizul : yup..persahabatan sgt indah....tq aizul..jg diri..:)

H.R : hehee..silalah ke pedro...heheh..:)

Qarl: tq dik...adik jg diri jugak k...:)

AKU: yup..persahabatan itu mmg manis jika kita sentiasa ikhlas...:)

ezam: :)

Hezesuze: insyaALLAH,ia hadir sendiri kak..percayalah...lagu ni sgt2 best..:)

aZizoL said...

bestnye dpt hadiah dr kawan2..

aWanG said...

salam sahabat..ade gamba best? gmba kamu edit sendirik? ape lagi..jomla sharing kat blog saye.be the 1st to join..

||| PöJìé PööH ||| said...

erm, no wonder..
maaf xbisa menghadiahi kamu dgn pemberian yg mahal² spt itu..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...