Monday, 3 May 2010

~Kemuncak Segalanya...~

Assalamualaikum dan Salam Sayang...

Akhirnya.....Selepas 1May2010,amir kembali mengisi cerita disini..:) hanya mahu terus senyum...Apa khabar??tak la lama sgt kan laman ni dibiar usang..Alhamdulillah...Segalanya makin lancar sekarang..Kehidupan sudah kembali tenang dan mengikut rentak...Suka duka itu dah jadi lumrah kan..tempuh saja dengan terus senyum dan kuat semangat..InsyaALLAH sudah berjanji pada diri akan terus berkongsi..Kemana lagi nk diluahkan kalau bukan dilaman ini...Senyum...:)


masih sama...mencari dan menemani..cerita tentang hati..

Beberapa hari yg lalu..Semasa april belum menutup tirai,sempat merencana beberapa perkara bersama team The Laki-Laki Photography...Alhamdulillah hanya mahu terus berdoa agar segalanya lancar nanti...Kita berusaha dengan sungguh,kemudian kita sandarkan pada ALLAH..ALLAH pasti permudahkan..InsyaALLAH..Owh ya terlanjur sebut pasal The Laki-Laki Photography, sempena hari Ibu yg bakal tiba,The Laki-Laki Photography menganjurkan serta ingin meraikan bersama anda semua..Untuk maklumat lanjut anda boley saja ke fans page The Laki-Laki di laman Facebook @ The Laki-Laki Facebook .Masih berbaki 4hari sebelum tarikh terakhir penyertaan...Jgn lupa ya...:)


Jgn lupa join tau....hehehe

Hari ni amir sampai ofis awal dr biasa..Ada new principal report duty hari ni..byk jugak benda yg amir nk kena brief kt new principal nanti..Moga ALLAH permudahkan segala urusan. Owh ya,sgt happy melihat perubahan dalam bilik tidur....Mcm menang rancangan Deco bersama Eric lak..heheehe..korang nk tgk x??? tnggu je lah nanti..Kalu tiba2 terSHOOT ke pics kt bilik amir...hahaha..:)


Happy 42th Birthday Ziana Zain

Semalam amir tonton AIM kat rumah je..kejap AIM kejap Mentor..Mentor sebab nk tgk Ziana Zain je..ye lah,tahun ni beliau br muncul selepas rehat yg panjang...Semalam sempat tgk time surprise dr team Mentor tuk Ziana Zain sempena birthday beliau,..buat Ziana Zain,amir doakan moga segalanya terus terbaik dan dipermudahkan insyaALLAH.. AIM semalam bagi amir sekadar boley tonton..Nothing special bout performance..Maybe sebab dah terlalu byk majlis anugerah yg berlansung so mcm kurang idea dah rasanya..Apapun amir enjoy dgn pengacara malam td,Adibah Noor dan Afdlin..Memang sempoi dan bersahaja. Untuk persembahan,amir sgt suka time opening.. DIVA selalu buat yg terbaik..Persembahan Dato Siti Nurhaliza bersama teman baik beliau Kris Dayanti tidak mengecewakan..Amir jugak suka performance by Dato Sheila,Jaclyn Victor dan Karen Kong melalui cinta ada..Nampak biasa tp gabungan yg mantap..Dato Sheila nampak sgt merendah diri..Ciri2 yg dimiliki oleh seorang penghibur...:)


Gandingan pengacara yg mantap..


Dua DIVA


Buat Dato Siti Nurhaliza,tahniah atas kejayaan semalam..Segala lelah terbayar sudah..alhamdulillah,rezeki masih berpihak..Masih mengungguli kategori Vokal..Dato Siti Nurhaliza menang Vokal Duo/Kumpulan Terbaik menerusi gandingan mantap dgn Kris dalam lagu AMARAH..Dato Siti Nurhaliza jugak sekali lagi mengekalkan kemenangan dalam kategori Vokal Wanita Terbaik melalui lagu Ku Percaya Ada Cinta..(*agak2 boss ingt tak lagu ni erk...:) ) Walaupun kalah dalam kategori album,amir rasakan beliau telah memberi yg terpaling baik...Buat Dayang Nurfaizah,congrats,menang album pop semalam.. Paling gembirakan hati tekaan amir tepat untuk kategori Album Terbaik.. Adrenalin by Faizal Tahir menang keseluruhan..Teringat kenangan waktu mula2 nak dapatkan album tu..hahha...owh kenangan..:) In-Team menang album nasyid terbaik...Alhamdulillah,selepas sekian lama berjuang,mereka diiktiraf..harap2 next year Hijjaz pulak menang..amir br je beli album baru hijjaz,nampak jelas,mereka bersungguh2 dalam menghasilkan sesuatu...InsyaALLAH,moga rezeki berpihak nanti..:)


Yeay,Dato Siti Menang Lagi.....:)


Congrats Dayang,menang album pop terbaik..:)



ADRENALIN Faizal Tahir,menang keseluruhan...:)



Bercerita memang panjang..bukan tulis tp taip..kan boss kan..:) boss cakap cerita dr hati bukan kepala..Yess,setuju dgn boss...Cerita tentang hati...:) jmpa lagi nanti k..jgn lupa contest The Laki-Laki Photography tau.,,,muahxxx...syg semua...


eh aiman...rindu la.....hehehe..:)


Salam Sayang

p/s: pics artis tu diambil dr budiey.com & web rasmi TV3..tq so much..

6 comments:

glizzy said...

~ Wow, CTKD tuh..
Mmg nk p AIM smlm, tp ada Super Sunday plak.. Pheww, nice entry lahh..

(,") Merci..

::FAIZ FARISH:: said...

Aiman Comel....

Adi Luqman said...

tahniah kepada dato'. semoga menang lagi untuk 84 tahun akan dtg..insyaAllah.

Hizami Rahim said...

yes for dayang!
;)

Qarl said...

hohoho

chantek pic kak g itu

curi di mana ye?

Amir Rayyan said...

glizzy: tq so much...:)

faiz farish : aiman mmg comel..hjehehe

Adi : alang2 biar la mng smpai 100 tahun lg..hahaha..

Hizami : akhirnya...:)

Qarl : kt web mentor dik..hehehe...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...