Tuesday, 4 May 2010

~Kiriman Birmingham~

Assalamualaikum semua....

Hai korang..pekabar?? Sgt memenatkan hari ni..Kerja..kerja..kerja..hidup..biasalah kan..kalau study,wajib lah study kan..semua punya cabaran sendiri..Life is challenge...kadang2 bila tgh sibuk sgt,kita cam dh lupa apa itu maksud penat..Penat,letih,tak larat,semua sama je..setiap hari rasanya perasaan itu ada..Setiap hari kita akan belajar sesuatu yg baru...antara sedar atau tidak itulah yg kita akan lalui sepanjang melangkah dibumi ALLAH ini...

Hari ni meeting dan meeting..Principal baru Mdm Alieza br je dua hari kat sini..Sian tgk my teachers n staff kat centre ni..Maybe before dis dorang bebas n now maybe x selesa lagi kot..InsyaALLAH pasni ok la...Btw mdm Alieza ok..Baik..banyak jugak benda baru yg dia nk terapkan..Alhamdulillah,keje amir semakin kurang..Ada jugak org bantu pasni..Alhamdulillah..:)

Sampai je kt my centre td,ada teacher ckp i dpt kiriman dari Birmingham...Poskad dr Birmingham..Dikirim oleh my frenz Masayu..Thanks mas..poskad tu mas ckp dia beli time pegi Scotland ari tu..Birmingham....hmm insyaALLAH moga dipermudahkan segalanya..Impian masih tersemat dihati..Dream Is Possible..ingt tu amir..:)







Owh ya,terlupa nk citer pasal semalam..Best jugak semalam..surprise actually..Thanks boss..kejutan tu menjadi...Mahu saja jerit sekuat hati...Sgt cantek...Ape??tunggu nanti amir update ok...Semalam kalau ikutkan hati mau saja terus tido pas balik dr kelas..tp perut mmg sgt lapar time tu..Balik je,boss ckp adik nk dtg..So smlm ktorang lepak2 kt Old Town White Coffee kt sect 13.. Nasi lemak Old Town sgt sedap..sambal actually..hehehe..Kan boss kan...:)

Teratak Kasih Bersemi pon mengalami beberapa perubahan..Byk kot berubah...colors of life..Alhamdulillah,dtg dan pergi,segalanya masih dihati..Moga ikatan terus terpatri..hanya ALLAH mengetahui...memanjat jutaan syukur pada Ilahi...:)

Mula nk buat entry ni seringkas mungkin.. tp bila dh menaip jadi panjang lak..cukuplah kat sini dl..btw jgn lupa join contest kt fans page Facebook The Laki-Laki Photography k..:) sampai bertemu lagi insyaALLAH..nak balik mandi dan siap2 untuk kelas malam ni pulak....jmpa lagi....

Salam Sayang

5 comments:

aizul said...

hopefully amir suka dgn perubahan di blik tuh..ianya hadiah dr kasih syg seorg shbt!

Qarl said...

teruskan kasih sayang sahabat itu ke

sahabat yg ini juge

wah bestnye dpt mkn kat old town... mst sedap kan?

shinawawa eyenie said...

kasih syg yg dicari...:-)

Adi Luqman said...

bukan old town tader sijil halal ke? hoho

Amir Rayyan said...

Aizul :sgt suka...alhamdulillah...terima kasih atas nilai persahabatan ni...:)

Qarl : insyaALLAH dik..old town mestilah sedap dik..hahaha...

shinawawa: susah untuk ditemui...

Adi : halal..ms tu ktorang da tnye pasal isu ni....:) jom adi,....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...