Saturday, 15 May 2010

~Pergi dan Bertemu~

Assalamualaikum Semua!!!

B O S A N!!!!!!!boley tak nk jerit cam tu kuat2....sehari ni mmg bosan betol...hehe..tp da la jugak bbrapa aktiviti yg hilangkan bosan...antaranya pegi ofis wat keje waktu pagi walaupun tgh cuti dan paling penting TIDO....haiyo...x tau lah pe nak cakap..mmg itu kerja hari ni...tido dan tido...Ni pon baru bangun,terus teringat nk update blog..:)

Semalam,jumaat,amir amik cuti..plan asal nk blik kg..Tp mama cakap balik time cuti sekolah nanti,..lama sket cuti dan tak la balik kejap then dh nk blik shah alam blik...Semalam lak semua housemate blik kg..Ok lah, tinggal berdua dgn sorang lagi housemate..tp paham je lah...Berdua macam sorang la jugak kan..hehe..Ptg smlm lepas hantar abg yus kt sek 17,terus ke SACC ngan hasrul..Kak Nadiah,salah sorang staff kt tmpt keje amir last day..dia dpt keje yg lagi baik mungkin..Kehidupan...Datang dan pergi...Alhamdulillah...Rezeki dimana2...Sempat la borak n kasi something kat Kak Nadiah..Nak tau ape??jap g tgk kt bwh k...Pa pon ttp sedih jugak coz hilang sorang teman kat ofis..even x selalu dpt lepak sama2 sbb centre lain2 tp ukhuwah tu ttp ada..Moga ALLAH memberkati..insyaALLAH...

Dari kami buat kak nadiah.......moga terus berjaya...:)



Kyu & Kak Nadiah..posing ngan hadiah2 tu..


Selamat Tinggal Al-Ikhlas Education Group.......:)


Bear tu comel kan ekin..lalalalala...:)


Best of luck kak......:)



Ok lah,kali ni mir da share jugak bbrpa pics sepanjang bln lepas..Time amir join promo Simply Siti kat Ipoh..Apa yg amir boley cakap ini kenangan paling manis dalam hidup..Pertemuan dgn Dato Siti tak seperti yg amir jangkakan...ingatkan hanya sekadar bergambar...Alhamdulillah mungkin hadiah ,dpt peluang makan dan lepak bersama Dato Siti Nurhaliza,sesuatu yg amir sendiri tak jangka dan susah nak percaya..Dato Siti Nurhaliza ttp the best..hehehe...

Time ni Dato Siti say thanks coz nk pegi Showcase beliau kt SACC...:)



Sitizoners yg join ptg tu.....kenangan terindahkan semua....da jugak br 1st time mir jmpa...:)



Cayalah Dato Siti Nurhaliza....:)


Ok lah,tak tau dah nk citer ape lagi..tp Alhamdulillah,ms tgh taip entry ni,da sorang customer call tnye pasal package The Laki- Laki Photography,,Alhamdulillah dia confirm nak amik The Laki-Laki Photography..Rezeki Allah..korang kalu da yg nak kahwin ke,ape ke,jgn lupa pilih The Laki-Laki Photography ye..InsyaALLAH,kami akan cuba berikan yg terbaik buat semua...

Terbaik dari The Laki Laki Photography..Showcase CTKD @ SACC


Penghibur Malaysia.........:)


Dua DIVA.....:)


eh Kak Zie.....happy birthday kak zie....terlambat sket wish kt sini...hehee...:)


K lah semua,smpai sini dulu ya..insyaALLAH akan update lagi dalam masa terdekat...jg diri korang ok...jgn sedih2 sgt...senyum je..semua akan ok...owh ya,June makin dekat kan...moga dipermudahkan segala urusan...insyaALLAH....

Salam Sayang

6 comments:

Hizami Rahim said...

ahha.
comel tok ti.
;)
tahniah amir.
hehe.

Qarl said...

esok jom jom jom jom kite jom jom jom jom jom

kakakakakakkakaka

aizul said...

huhuhuh tggu aizul balik esok..hilanglaa boring tuh..ehhehe

Amir Rayyan said...

Hizami: sgt comel...slmt hari guru zami..

Qarl: yeay..esok!!!!!!!!!!!!!!!...

Aizul: wah esok lg!!!!!.....:)

::FAIZ FARISH:: said...

wah Tokti... she cantik la... hm, sory bro lama tak singah sini

Cik AdiLa said...

wwooowww..bestnyew..dpt bergmbr ngan siti...heehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...