Monday, 18 October 2010

~Cerita Tentang Isnin~

Assalamualaikum semua....

Saya nak cerita pasal hari isnin saya....hehehe...kejap je dah nak masuk selasa kan....Ok,jom cerita pasal isnin...

Isnin:

Hari ini saya bangun lambat...So secara tak langsung plan nak pegi ofis lambat menjadi...yeay...hehehe..

Hari ini saya keluar rumah pukul 10.30...Sampai ofis saya terus print alamat2 yang berkenaan dan pecut ke Skynet....Alhamdulillah,barang2 yang perlu saya hantar selamat dipos....satu ke utara dan satu ke selatan...harap2 besok sampai lah...insyaALLAH....

Hari ini saya dapat design2 daripada Adi Luqman...yess adi selalu tahu apa yang saya nak...hehehe..cuma ada beberapa perubahan je yg sy mintak adi tukar.....tq tq tq adi....:)

Hari ini saya siapkan banyak jugak kerja....Alhamdulillah.....

Hari ini saya tidak jawab sebarang panggilan dari ofis...saya hanya jawab panggilan dr kak ruq,kak malia dan kyu....Dan sy hanya buat satu panggilan...Yess,saya berjaya....( Sesiapa yang cari sy pepagi td mmg tak dpt kesan..hahaha..)

Hari ini saya tak update status langsung kat facebook...yess saya berjaya kurangkan aktiviti facebooking saya...hehehe...

Owh ya,hari ini saya lupakan kata2 semalam....yang penting saya tahu apa yang saya buat..biarlah orang cakap apa pon tp sy kenal hati saya.....Untuk itu saya ceritakan semuanya pada hati....Terima Kasih ALLAH...

Hari ini saya rasa macam nak terbang pergi bercuti.....Owh maybe sebab besok saya nak pergi LCCT kot...hehehe..berangan...:)

Sekarang saya masih di ofis...Sudah azan maghrib...Saya nak tutup cerita isnin saya dulu ya....Jg diri semua..maaf kalau ada salah silap....Saya tahu saya bukan kawan yang baik tp sebaik mungkin saya cuba beri yang terbaik...InsyaALLAH.....Sayang semua!!!!!!!!!!!....

Salam Sayang

5 comments:

Qarl said...

wow nk terbang jugeks? hehe

"we know ourselves better than others"

::FAIZ FARISH:: said...

Amir, pergi Clark Filipine... kwn kata best.. tapi tak pg lagi hehehe

Hezesuze said...

mentang2 opis dekat area shah alam gak...gegeh bangun lambat ye amir...ehehehehe

aizul marcello said...

tak tau nak ckp apa...tp suka lagu yg berkumandang nih!

Amir Rayyan said...

Qarl: tq dik.....:)

Faiz: hahaha..i pnh nmpk nama tmpt tu time check in kt lcct...hehehe..clark field kan...if x slh..hehehe..:)

hezesuze: hahahahaha...:P

aizul : tq komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...