Tuesday, 19 October 2010

~Saya dan Dia......~

Assalamualaikum Semua.....:)

Sudah selasa...nak masuk rabu sudah kan....Rasa mcm baru je cerita pasal isnin.....Masa sudah semakin pantas.....AllahuAllah...Moga Allah sentiasa redha dan rahmati serta beri keampunan buat kita semua.....

Waktu ini saya masih di ofis...Menanti azan maghrib yang tinggal beberapa minit saja lg untuk berkumandang...Alhamdulillah..hari baru akan muncul..Moga hari ini sentiasa baik2 saja...Saya luangkan sedikit masa untuk bercerita disini....Ia lebih kepada cerita tentang diri...Maaf kerana mungkin terlalu banyak saya ceritakan tp hanya disini sy luahkan segala-galanya....Terima kasih semua yang sudi singgah dilaman ini....

Hari ini saya sekali lagi sengaja lewat untuk ke ofis...tapi sedikit awal dr semalam...Sampai di ofis terus sy siapkan keja yang diamanahkan semalam...Semua yang dimintak oleh En Zul selamat saya serahkan tepat jam 11.15 dekat HQ...Alhamdulillah....Terima kasih buat yg selalu ada membantu saya...

Usai kerja2 di SACC saya balik semula ke ofis di Sect 3..Saya hanya tukar pakaian dan terus menuju ke satu tempat...Kali ni kyu temankan saya...sejak semalam saya memang tunggu saat ini....Hari ni saya punya masa lebih kurang hampir sejam bersama si comel Aiman...yeay....

Dulu masa mula2 jumpa Aiman,dia takut2 lagi if sy nak pegang dia...Tadi masa sampai Aiman kat atas buai...Nampak saya terus nak turun dari buai..Yess...Aiman dah tak takut dah...Terus pegang dan dukung Aiman...Layan Aiman tgk kartun kt tv...hehehe...Baru perasan td...Aiman dah pandai silangkan tgn kat belakan if nak baring..hehehe..sekali tgk mcm budak2 besar dh...hehehe..Aiman ooh Aiman....Bila time nak gerak balik,pe lagi,nangis lah dia...sian dia....Tak pe,nanti nak pegi jumpa Aiman lg....


Aiman ngah minum susu....hehehe..:)



heheheeh..dak comel ni......:)



bye2 semua......hehehe...:)

Lepas jumpa Aiman saya gerak gi LCCT...Hantar kak Nadia pergi medan...Sabtu ni Kak Nadia nye convo..So to Kak Nadia,Congrats kak...congrats Doctor...hehehe.....:)  rupa2nya gi Medan just 45Min je pon naik flight...Hahah..baru tahu..kalau cam tu ley la gi balik hari kan....:)hehehe...

Owh ya,semalam dan pagi tadi saya buat dua benda,sy ucap selamat kat semua kenalan di h/p....Pagi td bangun sy rasa mcm nak pergi bercuti...Seronokkan kalau dapat ada di tempat sejuk dan tinggi kat Malaysia sambil minum teh lipton...Nyaman.....(berangan lah lagi kan...hehehe..)

Alhamdulillah,barang2 yang sy hantar semalam telah selamat sampai...

Ok lah semua...Dah azan Maghrib dah...Jom solat jom...jg diri semua...Besok sambung cerita lg ya....Sayang semua...owh ya,hati kalau terluka,kesannya akan tetap ada kan....so jg hati semua...muahxx...

Salam Sayang

p/s:
:: Next week nak blik kg....insyaALLAH...yeay...Terima Kasih ALLAH...
:: Tak sabar nak jumpa Nur Shahira Alieya........muahxxxxxx.....

6 comments:

ousna90 said...

comelnya aiman..

Zuewairy said...

comel adik Qarl neh..

bercuti? cameron la.. mn lg.. mau dak pun genting.. :)

Qarl said...

Zue : Qarl comel x?

haks

BLOG PUTERA YUSOFF said...

tokoh ayah mithali. hehehe

Hezesuze said...

tomei aiman....rindu kt amir hehe

::FAIZ FARISH:: said...

Aiman Cute..... mcm aku masa kecik2..... Lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...