Friday, 12 November 2010

~Bila punya waktu....~

Assalamualaikum semua.....

Alhamdulillah...hampir selesai minggu kedua Nov...berbaki dua hari....Dua hari yg mendebarkan jugak buat saya...AllahuAllah...moga dipermudahkan urusan besok dan ahad nanti...Terima kasih Allah....segala cabaran ini buat kami semua kuat dan semangat.....

11/11/10...lagi setahun ia akan jadi angka yang indah...11/11/11....moga Allah beri kesempatan untuk itu...semalam ceritanya panjang...Alhamdulillah....malam semalam lena saya tak seperti selalu....hanya beberapa jam kerna perasaan yang bercampur...Hanya Allah yang tahu rasanya....Alhamdulillah ujian itu selesai...Moga proses hijrah ini lancar...InsyaAllah...

Semalam saya cuba beri masa untuk diri bersama seorang sahabat...Tp sejujurnya fikiran saya hanya fikirkan hal-hal di ofis dan segala persediaan untuk ahad ini...Terima kasih sahabat saya Aizul Marcello,bgn pagi temani saya,berjalan-jalan bersama saya dan bergelak tawa bersama saya.... (lama jugak rasanya tak ada masa untuk itu...) Sepanjang jalan kenangan, Seindah Biasa, Dimanakan ku cari ganti,lewat semesta antara yang menghiburkan malam tadi....(kami berpadu suara seperti seorang lagenda baru menapak...hahahaha)

Owh ya,sampai di ofis tadi,sy hanya terilham dengan kata-kata ini :

"Jika kamu dihadkan dgn batasan,jagalah ia kerna dari situ kamu dinilai dengan Ikhlas,Jujur & Sabar....."

ok semua...jumpa lagi nanti...jaga diri,jaga kesihatan dan jg hubungan dgn Allah dan sesama manusia.....kali ni saya kongsikan pic saya ngan sahabat,boss dan kawan baik saya dgn kalian semua k... (dah lama rasanya tak letak pic)



Salam Sayang

7 comments:

aizul marcello said...

amir...
bila aizul tgk pic tuh, aizul rasa mcm sebak..tak tau laa sbb lagu bckground nih or kata2 yg amir coretkan...

amir,
tq jugak sbb jd shbt, PA, teman nangis, teman gaduh n segala2nya...tq amir...

all da best to u!! i know u r da best among da best!!

Qarl said...

aizul : awal bangun! hakhakhakhak

abgku : rindu cendol pulut. boleh?

..hizamirahim.. said...

hehe.
bagus ah.
XD

moga sahabat selamanya.
amin.
:)

mohdikram said...

huhu..(sambil mengesat air mata)
teman itu pertalian selamanya.

Hezesuze said...

suke tgok uols berdua..huhu

NurSolehah said...

wah.. persahabatn itu indah...


Jom support sy and ada cbutan jg

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/11/support-saya-and-anda-berpeluang.html

achik ezam said...

frenship are forever...


all the best utk apa jua yg kamu jalani ya AR :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...