Sunday, 7 November 2010

~Seminggu November~

Assalamualaikum Semua....

Alhamdulillah...dah seminggu dah dalam bulan November....Kurang sebulan lebih je lagi untuk 2011....Perancangan sepanjang awal tahun lalu pasti ada yang telah terlaksana kan....Kalau tercapai,alhamdulillah...Kalau belum,insyaALLAH mungkin rezekinya dalam 2011....Moga ALLAH beri kita peluang untuk perbaiki segala kelemahan...InsyaALLAH.....

Dah beberapa hari jugak tak kongsi sebarang cerita kat sini...Terlalu byk bebanan kerja yang harus segera siap...Banyak jugak perkara2 sampingan yang saya sendiri tak duga berlaku...AllahuAllah..Perancangan ALLAH itu hebat....Ujian ALLAH jugak indah....Kuncinya SABAR....

Ahad... hari ni paling best...(semua hari sgt2 best..) ..Dapat rehat kat rumah dan tak fikir langsung pasal kerja...Bangun pagi terus kemas rumah...dah lama rasanya tak dapat peluang mcm hari ni...Siap kemas semua,terus siap2...Dari awal bgn tido mmg terfikir nak memasak..lama gila tak masuk dapur....hahahaha....Hari ni mmg btol2 masuk dapur....Plan asal nak buat Nasi Tomato sbb betul2 rindu kat Mama...dulu masa sekolah2 dulu,time2 cuti mesti mama masak nasi tomato...ada sambal ayam....sedap sgt....( rindunnnya nak balik kampung..huhuh..)...tp td tak jadi buat nasi tomato...time pergi beli barang ngan lee,dia yang kasi idea buat nasi ayam....so jadilah nasi ayam....hehehe...Alhamdulillah....Terima kasih lee...Penuhi aktiviti masakan saya...berjalan-jalan tgk rumah-rumah yang sedang dibina kat Shah Alam.. (rasa nak ada rumah sendiri dgn cepat..huhuh..InsyaALLAH..) Hujung minggu ni betul2 terisi....Alhamdulillah...:)

Jumaat & Sabtu,walaupun cam terkejar-kejar,sy happy jugak..Sebab dapat jumpa sicomel Aiman...lepas gak rindu kat dak comel ni....Hilang semua tekanan bila tgk Aiman....Alhamdulillah...:)

Sepanjang minggu lalu, byk siapkan kerja2 kat ofis ja...Owh ya,sebut pasal kerja,Saya nak mintak maaf kat Adi Luqman, Syafiq & The Langit Biru...Atas sebab2 tertentu,benda itu terjadi...Maaf dari saya...InsyaALLAH,belajar dari kesilapan.....Btw tq so much Adi,Syafiq & The langit Biru...Design2 tu sgt2 cantik....InsyaALLAH,kerjasama ini tak akan putus....

Banyak pulak celotehnya kan...Owh,untuk teman-teman yang tgh nak exam tu,sy doakan yang terbaik untuk semua...InsyaALLAH moga dipermudahkan....Usaha sudah,Doa sudah..tawakkal saja lah...Allah pasti beri yang terpaling baik....

Ok lah semua,besok dah isnin kan...Mulakan minggu baru dengan hati yang tenang....Moga ALLAH permudahkan tiap urusan kita....Jaga diri semua....Jaga hubungan kita dengan ALLAH...Jaga hubungan kita dengan sesama insan...(pesan untuk diri sendiri)... Sayang semua!!!

Salam Sayang

4 comments:

Affan Ruslan said...

Good luck.
Memang skg ni budak2 busy ngn exam.

Jey Yusuff said...

semoga amir rayyan senantiasa mendapat keberkatan Allah

Qarl said...

enjoy another hectic week

sure bz gilerr

grad around d corner je ni

afizan azman said...

take care...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...