Monday, 21 March 2011

Jom Tengok Lat Kampung Boy!!!

Assalamualaikum....

Isnin kembali...Pertama kali berkongsi cerita di luar dari kawasan biasa..Selalunya lokasi dipilih hanya di ofis ataupun di rumah. Kali ini di Old Town White Coffee. Bersarapan bersama kak ros disini. Alhamdulillah...

Kalian dah berpeluang menonton teater muzikal Lat Kampung Boy belum? Saya masih belum punya waktu untuk itu. Nak ajak kalian menonton bersama nak tak? hehehe... Banyak yang cakap ia karya hebat dari Hans Isaac bersama Harith Iskandar ini dan sudah pasti kalian kenal akan cerita Lat The Kampung Boy karya hebat dari Dato Mohd Nor Khalid atau lebih dikenali sebagai Dato Lat. Popular dari zaman sekolah dulu kan. Dari hujung tahun lalu saya nak sangat tengok teater ini. Jom la semua!!!!



Jom la beli tiket kat Istana Budaya ataupun secara online di www.ticket2u.biz .. :)

Ok lah,saja ja mengisi masa yang ada ni. Harap isnin kalian baik-baik saja. Lepas ni mahu pergi mencari kotak. Belum mula pon mengemas barang untuk pindah. Sesungguhnya saya suka pada kerja pada saat2 akhir sebab byk membantu. ( jangan jadikan teladan ya...hahahaha)

Jaga diri semua...Sampai jumpa lagi insyaAllah...

Salam Sayang

5 comments:

apezs shah said...

salam

amir update jugek boleh..
pasal harga lat boy ni.:)

Amir Rayyan said...

apezs: salam..amir dh edit entry dan letak web utk booking tiket...:)

mr.syazwan said...

jom...

hehehe..

hari isnin yang tenang dan ngantuk

hoho

niniey_nOty said...

nak pegi jugak tapi tade mase. =(

DanieL AdiE said...

Siyes..mesti menarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...