Thursday, 16 August 2012

Salam Eid Mubarak 1433H


Assalamualaikum teman-teman,

Alhamdulillah, Ramadhan masih bersama kita. Berbaki kurang lebih dua hari sahaja lagi. Moga Allah terima amal kita, tetapkan istiqamah dalam jiwa kita dan permudahkan segala urusan kita inshaAllah. Ramadhan yang kita rindu ini akan pergi lagi. Bersamanya untuk tahun mendatang adalah belum pasti. Moga Allah memberkati dan merahmati. Moga ramadhan ini adalah yang terbaik buat kita. InshaAllah.

Mahu ringkas sahaja. Saya pasti ramai diantara teman-teman yang sudah pulang ke kampung halaman dan ramai juga akan pulang dalam sehari dua ini. Doa saya moga perjalanan itu selamat sampai ke destinasi. InshaAllah esok,saya akan turut pulang ke kampung. 

Dikesempatan ini, saya dengan rendah hati, menyusun sepuluh jari dengan tulusnya hati, ingin memohon ampun dan maaf,andai selama kita berkenal disini,ada kata yang mengguris dan meninggalkan sakit dijiwa,lahir rasa tidak suka & benci yang beraja. Sungguh kita hanya insan biasa yg tidak lepas dari salah sengketa. Moga Ramadhan yang mendidik kita melahirkan kita semula pada Syawal yg mulia. Memaafkan setiap jiwa dan meninggalkan segala sengketa. Maaf dari jiwa saya buat sahabat semua. Moga Allah redha. InshaAllah.Hati-hati dijalan,moga bertemua lagi nanti inshaAllah. Jaga diri,solat & hubungan sesama.

Salam Eid Mubarak. 
Kullu 'Aam Wa antum Bikhair inshaAllah..

4 comments:

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

KN said...

assalam.. blog yg baik n berinfomasi..

Wanpetunjuk said...

Wan...selamat hari raya...hahaha, dah lama lepas...dah masuk pertengahan zulkaedah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...