Thursday, 18 June 2009

~Dah 57 entry~

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua.

Alhamdulillah,i'm back...selepas sekian lama berehat dr bercerita dan berkongsi rasa,akhirnya dapat juga mengisi sedikit kisah di laman ini..Segalanya lancar,rasa syukur yg teramat atas segala kurniaan...Alhamdulillah..Bebanan kerja yg kian bertambah,keterbatasan masa dan masalah internet connection membuatkan aku kurang sedikit waktu untuk berkongsi cerita...

Terlalu byk cerita yg berlaku sepanjang tempoh rehat yg panjang ini..x pe lah insyaALLAH jika diberi kesempatan aku erita ok nanti..hari ni agak kelam kabut sikit..aku kena replace class coz sorang teacher x dtg..pastu terkejar2 siapkan report coz ptg da management meeting...tp alhmdulillah segalanya dipermudahkan..

Balik dari ofis td terus ke KTM shah alam..mik my frenz..br smpai dr kg..pastu lepak kejap n hntr dia blik ke KTM..dia nk g putrajaya amik kete kt abg dia..Sampai je umah,solat n tgk tv jap..pastu tertido...huhuh..bgn je dpt msg dr my frenz ajak lepak minum..kuar kejap...sampai umah terus on9 n update blog ni...hehehe

Td time meeting aku submit leave application form lagi sekali...kalu korang nk tau time cuti sekolah dua mggu ari tu cuti aku ditolak coz ramai yg bercuti..so kali ni aku apply lg..hope tuk kali ni diluluskan la....insyaALLAH...tp kalu still x approved x pe lah..next time insyaALLAH...

Hmmm apa lagi erk nak citer...x pe lah cukup tuk kali ni dl..mood x de lak nk panjang2...rindu lak komen2 dr semua,...sayang korang...

Salam Sayang

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

saje drop sini mr amir!keep blogging =)

Sakeena Zahidah said...

salams.. shawn.. jgn lupa keena balik msia nnt kte jumpe... bku2 shawn dah beli.. & akan dibeli lg insyaallah. huhuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...