Thursday, 11 June 2009

~Selepas 10hb~




Assalamualikum dan Salam Sayang Semua...

Alhamdulillah,bertemu kembali...Sudah 5 hari laman ini sepi tanpa sebarang coretan..Terlalu byk yg berlaku saat itu...Alhamdulillah usai segalanya dgn izin Yang Memiliki...Sengaja aku biarkan lontaran cerita berehat sebentar disini..Dan hari ini selepas segalanya berlaku aku kembali mengisi cerita disini...Terlalu rindu....


Semalam 10hb Jun 2009,genap 6 bulan sejak aku jejakkan kaki ke United Kingdom..Jika kalian masih ingat 10 Dec 2008 aku berangkat ke United Kingdom demi mengejar impian..Tp atas bbrapa sbb membuatkan aku kembali ke Malaysia..Dgn perasaan yg berbaur..aku kuatkan jg diri masa tu..Aku seperti tidak percaya yg aku mampu bertahan sekuat itu..Ya ALLAH,rasa syukur yg amat,dipermudahkan segalanya...Dan seperti selalu,impian itu x pernah luput dr kotak ingatan aku...InsyaALLAH jika di berikan umur yg panjang,aku berdoa moga aku dpt kembali kesana.,..

Semalam selepas 6bulan,aku kembali ke Kuala Lumpur International Airport ( KLIA)..Kawan baik aku kat sini berangkat ke Miri, Sarawak semalam..Ya ALLAH segalanya seperti teratur disitu..Jika 6bln yg lepas,aku beria mintak dia dtg ke KLIA semasa aku nak berangkat ke UK now aku lak yg dtg untuk hantar dia..dan secara kebetulannya aku jg berpakaian formal coz br balik ofis time tu..perkara sama berlaku masa aku nak ke UK dl..


Sebetulnya,aku betul2 rasa kehilangan dia..pagi semalam bgn dr tido aku terus fikirkan shahril..Airmata aku mengalir deras..Ahh aku terlalu emosi..tp itulah aku..Kalu korang nak tahu,kami sama2 dpt kerja kat shah alam,disitu kami mula rapat..ada saja aktiviti yg kami buat..lepak..borak..kongsi cerita..Dia lah yg teman aku ke sana ke sini..dia yg btol2 faham sape aku..waktu aku tgh stress..waktu aku tgh ada problem,dia tahu..hmmm aku btol2 terasa "kehilangan" dia..




Kalu shahril baca; "shahril,rindu sangat kat ko,jaga diri ye..hmm jgn lupa aku tau..riel,x best btol..huhuh..riel,sape nak bw aku g jenjalan lagi..sape nak teman aku borak..riel,sape nak bawa blacky g jenjalan..riel,sape nak jd kawan gaduh aku lg...riel,sape nk teman aku g makan lagi..kalu aku stress sape nk dgr aku melalak lagi..riel,kalu tangan aku sakit,sape nk urut lagi..huhuhuhu....riel,aku rindu ko...huhuuh..pa pon aku doakan yg terbaik tuk ko..ko sahabat aku dunia akhirat riel..insyaALLAH..aku sayang ko...ko jaga diri ya...tu tempat org..kalu da pa pe ko sms aku tau.....riel...jaga diri..."


hmm cukuplah ye...hmm insyaALLAH nanti aku cerita lagi pasal percutian minggu lepas...tuk korang semua,aku sayang korang sgt...jaga diri tau....muahxxxxx

Salam Sayang

5 comments:

I am Karl said...

lama x berblog kan??

asik bercuti je

ke byk keje?

nas said...

salam amir..apakhabar? lama abg x view blog member..mcmana keje?

aMir RaYYaN said...

karl: a'ah..agak lama..coz wan bz sket karl lately..cam2 program..hhuuhuh...karl sehat??btw nk sgt jmpa karl..huhuh


abg nas: salam abg...a'ah lama tol abg x view..alhmdulillah keje ok..abg cam ne??

sunshine said...

sedih pula aku baca luahan hati ko ni...xpe biarpun jauh, masih boleh bhubung kn...

akuduniaku said...

cool r shawani...

semua pon baek utk kao...
jgn sedey sb kepergian sharil..
dier pg utk bejaya..

dan kao kner membesar bagai juara k..ha3x
syaril pergi sb tao kao bley idop dan berjaya tanpa dier dsisi..
syaril pecayer kao..
so kao pon kner kuat..n membesar bagai juara..heh3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...