Thursday, 3 December 2009

~Sambung Cerita~

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua...

Bertemu kembali...Isi cerita tentang diri dan hari-hari.....Kisah Pengorbanan dan ibadahnya sudah selesai dan sampai kekemuncaknya....Moga masih diberi waktu untuk bertemu lagi....Hari-hari kian terisi kini..Terasa lengkap walaupun hati terkadang sepi....Aaah biarkan sepi itu dihati.....Yang pasti hanya mahu tersenyum kini...Muqaddimah biasa...Kalam tanpa suara dari hati....

Pantas masa berlalu...Sudah dibulan terakhir kini...Masing2 kini kian sibuk rencanakan segala impian baru..Segala azam baru dan segalanya harus baru mungkin...Aku seperti biasa...Kembali ke ofis selepas cuti eid adha...Sgt sunyi...beberapa teman sudah meneruskan kehidupan di tempat kerja yg baru..Aah itu anugerah buat mereka..Hidup harus juga diteruskan..tugasan harus dilangsaikan...Alhamdulillah,selepas beberapa ketika,aku semakin faham akan maksud hidup...Aku semakin berani menyatakan sesuatu..Syukur atas anugerah perkenalan dan persahabatan itu...

Hari ni aku tersgt puas..Aku sudah selesai rencanakan beberapa perkara..Perancangan my centre for next year sudah aku siapkan...Tinggal beberapa report saja lagi harus aku siapkan sebelum aku bercuti lagi...Ya aku bakal terbang lagi..Kemana???Biarlah ia jadi rahsia aku dulu...InsyaALLAH punya waktu pasti aku coretkan ceritanya nanti...Kali ini ia berbeza...Aku namakan ini anugerah buat diri..Terima Kasih ALLAH...

Buat tatapan kalian aku lampirkan beberapa gambar....Kisah aku dihari wukuf yg lalu....Ia Anugerah....




aku rindu istana lama itu...




merenung sempadan yang satu itu...rindu...



thanks karl.....:)





aku dan jiwaku...



Anugerah



Buat seorang teman,moga segala perancangan dan impian akan jadi nyata..InsyaALLAH jika kita berusaha ia pasti jadi milik kita..Syukur atas anugerah ini...Ada sesuatu menanti nanti...apa??Biar ia jadi rahsia dulu..yang pasti senyuman pasti akan terukir manis...

Setakat ini dulu lah ye..jaga diri semua..insyaALLAH da masa kita sambung cerita lagi ya...Sayang kalian...muahxx...

Salam Sayang

12 comments:

mr.syazwan said...

ishh semua rahsia je...

bila nak habaq ni???

klau x nak ckp bisik meh...

hahahahaha

adie said...

gambar2 ni macam dekat JB jer

||| PöJìé PööH ||| said...

Ku rasakan some1 smakin jauh dari diriku..

mr.syazwan said...

adie

mmg kat jb pun...
hehehehe

mr.syazwan said...

pojie

ermmmmm klau jauh apa lg meh kite rapat2 kasi ketat2kan...
=)

Hezesuze said...

entah!! lagik2 rahsia..mencik tau...*wah tetiba emo disitu....huhuhu

hope apa yg dirancang bjln lancar k...ingat akak kt sini....ahaks!

*naluri cam tau jek amir nk kemana...huhuhu

aMir RaYYaN said...

mr.syazwan: na da rahsia pa pe..hehehhe...pandai je wan ni...


adie: hehehhe..:)


||| PöJìé PööH |||: Jauh tp dekat dihati....:)

mr.syazwan: thanks wan...10 marks..hehhe


mr.syazwan: ketatkan??lalalalalal

Hezesuze: x da rahsia pon kak...hehhe...akak boley feel erk sy nk g mana...lalalala

I am Karl said...

hohohohohohoh

nice pics

sape tolong edit>?

aMir RaYYaN said...

karl: adik karl yg tlg editkan..perhatian buat semua...hahaah

aizul said...

kan....karl tetap nak interframe di situh!!! heheheheheheh...

bestkan perjalanan wukuf di selatan!!!

addyaholix said...

tau nak terbang ke mana. boleh nak cakap kuat-kuat? ahahhaha!

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

waalaikumsalam..nice frenship... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...