Monday, 21 June 2010

~Isnin Ooh Isnin~

Assalamualaikum Semua!!!

Alhamdulillah,Isnin datang lagi...Isnin ooh isnin...orang cakap monday blues lah ape lah,mcm2...Hari ni hari yg tak best....boley tak amir cakap cam tu...bukan tak best sebab hari...tp sebab hari ni amir dah start kat ofis baru...huhuh...Dari semalam lagi mood mcm nak tak nak je datang kerja...Rasa macam tak tau nak mula..Padahal kerja masih sama cuma suasana yg berbeza...Apa pun centre kat seksyen 3 still terbaik...huhuh...

Pagi tadi terlewat sket bangun...Dah nak dekat kol 7pg baru terbangun...Sebab dari semalam kepala otak memang fikir malas...Ya ALLAH,tak baik sungguh kan fikir cam tu...hmmm...Moga ALLAH permudahkan urusan..Sampai kat centre seksyen 13 dah kol 8.20..Lewat kan....Dorang dah siap semua dah pon...Pastu amir tgk je...Dok kat meja baru tu cam org yg baru mula kerja..Padahal dah lebih setahun amir kerja kat sini...totally lost....kepala otak asyik fikir nak balik seksyen 3 je...huhuh...

Dalam kol 11 tadi,nasib baik Puan Maziah nak pergi beli barang untuk centre..So dgn peluang yg ada ni amir cakap nak ikut dia pergi beli barang..So dapat la keluar dan balik seksyen 3...Heheh,now dah kat seksyen 3..Di meja amir dulu dan depan PC yg diguna masa kat sini...Yeay rasa happy...dapat lunch dgn my staff kat sini lagi td...Alhamdulillah...see,sebenarnya tak boley langsung tinggalkan centre ni..Kat sini tempat amir mula...Ya ALLAH,esok mcm mana la pulak kan..Amanah tetap amanah..tangungjawap kena laksanakan juga..Moga ALLAH permudahkan segala urusan insyaALLAH...

Harap kalian baik2 saja pada hari isnin ni..hehe...Btw,semalam amir sempat layan MENTOR..kali kedua amir tgk untuk kali ni...Wow,kagum dgn kehebatan vokal Ziana Zain dan Mohd...Ziana Zain punya vokal yg sgt mantap...Semalam untuk pertama kalinya amir undi Ziana Zain untuk rancangan itu...Last amir bagi undi dalam MENTOR masa Dato Siti Nurhaliza sertai....Amir rasa next year amir nak undi Ziana Zain untuk kategori Penyanyi Wanita Popular la pulak if beliau tercalon since Dato Siti Nurhaliza tak bertanding next year...Dato Siti Nurhaliza tetap terbaik dihati....:) heheh..

Ok lah...Sampai sini dulu..InsyaALLAH nanti ada masa ,amir update lg ya...Jaga diri semua...Ingat dalam hidup kita tak mampu puaskan hati semua tp kita mampu berusaha memberikan yg terbaik..insyaALLAH moga ALLAH permudahkan tiap urusan kita...

Salam Sayang

3 comments:

reen_sofee said...

ooo minat siti upe nye!
huhuhuh
best ke mentor semalam??

Qarl said...

go ziana!!

mentor best sbb ade ziana kan? tibe2

mohd pun best

Amir Rayyan said...

reen_sofee : hehehe....:)

Qarl: yezza...meriah...sbb ada peminat2 ziana jugak....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...