Tuesday, 29 June 2010

~OoooH Itu Cheritanya........~

Assalamualaikum Semua....

Dah tiga hari tak update...tak la lama sangat kan...tp dalam tiga hari tu,dah macam2 berlaku....Alhamdulillah...Moga kita semua terus kuat hadapi segalanya tentang persinggahan sementara ini....InsyaALLAH,moga ALLAH redha...:)

Sepanjang tiga hari,banyak yang sudah selesai dan banyak jugak yang siap direncana menanti masa sesuai untuk dilaksana..Alhamdulillah...Ahad hari tu,bersama Qarl,setelkan photoshoot bersama pemenang contest hari ibu...kalau nak tahu details pasal photoshoot tu ley singgah kat blog Qarl (*klik link).Untuk Am dan wan fuyoo,congrats ya...:) owh ya untuk Fanzi jugak...TAHNIAH!!!!

Bersama mereka yang menang..hehe...Fanzi je tak de..:)


Isnin seperti biasa kat ofis...Isnin boleh dikatakan agak kelam kabut dan serabut..berdepan dengan pelbagai ragam manusia...Alhamdulillah,byk yg dapat belajar...Tersedar sendiri yang hidup tak semudah yang kita rencana sebab hidup punya rencana sendiri..yang buat kita belajar darinya...Jika yg baik kita ambik,jadi baik lah,,Jika yg negatif yg jadi pilihan maka negatif lah jadinya...Moga kita terus kuat jalani hidup...Kita mungkin tidak rasa apa yang orang lain rasa,dan orang lain juga mungkin tidak rasa apa yang kita rasa...Adilnya hidup jika kita amati dgn hati...ALLAH selalu beri kita yang terpaling baik....Terima Kasih ALLAH...

Hari ni selasa agak tenang,,Bekerja dengan tenang...tanpa sebarang gangguan...Alhamdulillah..Banya jugak yang dapat selesaikan hari ni...Terima kasih buat semua yang membantu...Buat semua kawan-kawan sekerja yang terlibat dalam Sport's Day,25 Julai nanti,amir doakan kita dapat hasilkan yang terpaling baik buat semua..Jadi sejarah yang kita cipta bersama insyaALLAH...kalian memang terbaik...:)

Owh ya,lagi beberapa jam ( semasa entry ini ditaip) dah nak masuk 30hb Jun, hari terakhir dalam bulan Jun..Sudah setengah tahun daripada tahun 2010 kita lalui...Pasti sudah byk kenangan yang telah kita cipta...Masa tak mampu kita putar tp kisahnya buat kita terus belajar.....Moga kita terus kuat tempuhi segalanya yang sementara dalam HIDUP ini..dan moga ALLAH redha....

Owh saya bukan Photographer......hehehe...:)


Buat semua,jaga diri ya...jaga amal ibadat..jgn lupa ALLAH..jgn lupa mak ayah dan keluarga..jgn lupa sahabat...jgn lupa semua org yang kita sayang....Tak Sabar Tunggu RAMADHAN!!! insyaALLAH......Jom senyum..:)

"Hidup bukan sekadar puji dan nama tp lebih kepada menghargai pengajaran pertama.....

 Terima Kasih ALLAH...:)"




Salam Sayang

7 comments:

Qarl said...

kannnnnn

dua pics je

mane pics2 meletop di masjid yg lain

jawapan : simpan 4 d next entry...

gittchhuuu

hehehehe

jom senyum lalalala

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOOOOO

pic ni laaa chantek compare yg wan tunduk tu...

huhuhu..

abg mir ceria2 minggu depan wan da ada kat shah alam leh kite ronggeng sama2

wakakkaka

gadis lensa said...

abg amir.. Da ade gaye tu nk jd photographer..huhu..

Canthek gamba..lalalala..

aizul said...

ramadhan??

tetiba teringat ikan keli smbal..

jom puasa kat jb lagi..

hehehe..=)

mohdikram said...

hahaha hebat! thnxx guys.hahah

Hezesuze said...

alah Amir bleh jek jd cameraman...huhu

Amir Rayyan said...

Qarl: hehehe..tau2 je ko kan dik....:P

Mr. Syazwan : okies wan..nnti kita lepak sesama k..insyaALLAH....:)

Gadis Lensa: hehehe..biasa saja..tak ley lwn org tu..hehe..:)

Aizul: sgt sedap...insyaALLAH...:)

mohdikram: tq so much am..:)

Hezesuze: hehehe...kannn kak...:) insyaALLAH...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...