Thursday, 17 June 2010

-Rasa Yang Dirasa-

Assalamualaikum semua!!!

Tengah bz kat ofis...tiba2 rasa cam nk kongsi something kat sini.....tiba2 kan...padahal rasanya baru semalam amir update..Tak kesah lah kan...tak jugak salah....Patutnya amir cuti hari ni,tp bila bgn pagi tadi dan teringat kerja masih banyak belum selesai terus capai h/p and call HR...cancel kan cuti untuk hari ni...Memang banyak yg tak siap lagi...huhuh...kadang2 rasa cam lost...tak tau nk mula dari mana...huhuh..Moga dipermudahkan insyaALLAH...
Hari ni amir rasa.....

Dah lama amir tak call dan borak2 ngan Mama dan Abah.. ( baru dua hari..hehhe)
Dah lama amir tak pergi bercuti or rehatkan minda......
Dah lama amir tak ada masa untuk diri dan kawan-kawan....
Dah lama tak jumpa aiman.....
Dah lama amir tak shopping..........hehee
Dah lama amir tak naik train,jenjalan......
Dah lama amir tak naik bas......
Dah lama amir tak masuk kelas.....
Dah lama amir tak bawa "rayyan adam" gi mandi kat spa...hehehe
Dah lama amir tak jumpa kawan-kawan lama....
Dah lama amir tak buat semua ni.....

dah lama tak pergi bercuti.......


saya sgt rindu waktu ni....rinduuuuuuuuu korang...


my lovely staff kt sect 3...argh rindu korang....


rindu aiman.......syg aiman....


dah lama rasanya tak jenjalan jauh2 kan......

Amir jadi rindu tiba-tiba...Dengan semua file dan bilik amir kt ofis ni pon...isnin ni entah cam ne lah kt tempat baru..harap lancar semuanya...insyaALLAH....jg diri korang....Hargailah setiap apa yg kita ada kerna bila dah tak ada kita pasti rindu.....

Salam Sayang

5 comments:

Qarl said...

kannn

dh lama x dtg tgk Aiman, voleeyy??

Jantan Keparat said...

betul2!
setuju sgt2!

afizan azman said...

sebelum usia sampai ke hujung,
tunaikanlah apa yg tak dilangsung,
jangan nanti bila dah diusung,
menyesal tak sudah hasrat tergantung...

berdikit dikit kita berusaha,
agar dapat capai semua,
biar lah lambat kita bekerja,
asalkan hati nanti gembira...

AniS GalaXy said...

setiap yg berlaku dlm hidup
x kira manis atau pahit
kite patut hargainya...

sokong...???
sila angkat kaki..hehe

mr.syazwan said...

mesti x rindu wan kan sbb semlm da jumpe.. muaaahhhhahahahahaha

ni da bertukar kerja ke??? kat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...