Saturday, 27 November 2010

~Jumpa ramai-ramai~

Assalamualaikum Semua....

Hampir selesai seminggu...Owh ya,masuk minggu-minggu akhir November... Hari ni ulangtahun kelahiran adik perempuan saya.. Nur Shakira Adila...Untuk Adila,along doakan adik berjaya dan selamat dunia akhirat insyaAllah...Dah makin besar adik along sorang ni..Sayang sangat...Hari ni Adilla genap 8tahun...Adila dah ada teman sekarang... Ok siapa teman dia kat umah,nanti saya cerita entry lain k.... :) Owh ya,Happy birthday untuk Adi Luqman jugak....23 best kan....Adi,semoga berjaya untuk setahun yang seterusnya....InsyaALLAH...

Ok lah,entry ini patutnya ringkas dan padat tapi biasalah kan,bila mula menaip,taip je apa yang rasa nak cerita...hehehe...Kali ni just nak share ngan teman2 semua,yang free ke besok,yang tak de keje nak buat..So nak hilangkan rasa bosan tu,join la program kat bawah ni...Setahun lepas amir ada join jugak gathering ni.. klik sini...Alhamdulillah,pertemuan itu telah mengeratkan tali persahabatan antara semua..So sapa yang rasa nak pergi, sila rujuk kat bawah ok... :) 


contact : Mohd Haiqal untuk keterangan lanjut k...

Ok lah semua,jaga diri k...InsyaAllah baik2 saja untuk semua...

Salam Sayang

4 comments:

..hizamirahim.. said...

moga panjang umur kpd adik amir.
XD
hehe.
jumpe esok insyaAllah.

::FAIZ FARISH:: said...

Enjoy la korang.... hehe

mr.syazwan said...

JOM.. JOM.. JOM... FUUUYOOO DIRI..

JOM.. JOM.. JOM... FUUUYOOO DIRI...

JOM.. JOM.. JOM.. FUUUYOOO DIRI..

(bukan baca tapi nyanyi)

jum ecok!! aaaaaaaaaaaa windu abg!

ngeeeeeeeeeeeeeee

Hezesuze said...

uwaaaaa!! dpt tau from blog Qarl tapi akak tak leh join ler amir...ada undangan kawin kt tjg karang..so xdan nk terjah KL huhu

kirim salam jek kt sape yg mengenali akak ye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...